"Pokazali smo karakter i reakciju, ne razmišljamo o Partizanu"!

Autor:

Sport

06.06.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Milijaš, pomoćnik Dejana Stankovića, pojavio se na konferenciji za medije posle pobede fudbalera Crvene zvezde nad Radnikom (4:1) u 28. kolu Linglong Superlige Srbije i pohvalio mladog Andriju Radulovića, koji je debitovao golom u crveno-belom dresu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde slave sa "Delijama"

Naredna utakmica za Crvenu zvezdu je polufinale Kupa protiv Partizana u Humskoj, u sredu (20h).

- Drago mi je da je ekipa pokazala karakter i reakciju. Mnogo mi je drago zbog malog Radule što je dao gol. Dobio je šansu brzo, trenira sa nama. Stariji momci su mu prepustili da šutne penal, što govori o dobroj atmosferi u svlačionici. Ceo stručni štab pomaže mladim igračima, ne samo njemu. Mister i ovaj stručni štab računaju na mlade igrače - rekao je Nenad Milijaš i prokomentarisao dva gola posle kornera:

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Radulović

- Radimo na prekidima, raduje me što dajemo golove na taj način, mislim da možemo biti mnogo bolji - istakao je nekadašnji kapiten crveno-belih i dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Radost fudbalera Crvene zvezde

- Brzo nam sledi derbi. To je posebna utakmica, drugačija od svih ostalih. Motiv je totalno drugačiji, pričamo sa igračima. Ne razmišljamo o Partizanu, već samo o nama. Od sutra se okrećemo crno-belima - zaključio je pomoćnik Dejana Stankovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading