Bura u Barsi, Mesi "ispljuvao" trenera: Setjen ne ume da osvoji Ligu šampiona

Autor:

Sport

15.05.2020

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je sa svakim novim danom sve veći 'cirkus'. Najnoviju tačku izveo je onaj oko kojeg se vrti cila priča, Lionel Mesi (32) koji je u intervjuu za katalonski Sport hladno 'pokopao' sopstvenog trenera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Čudesni Argentinac u vitrini ima četiri osvojene Lige šampiona. Spektakularno takmičenje njegov trener Kike Setjen (61) donedavno je gledao samo na televiziji i Mesi mu jednostavno ne veruje.

- Ovako kako sada igramo... Pa mi ne možemo da osvojimo Ligu šampiona! Svako ima pravo na svoje mišljenje. Moje je temeljeno na tome što sam ama baš svake sezone igrao Ligu šampiona. Meni se čini da je Setjen u toj priči nešto pogrešno shvatio - jasan je Mesi.

Barselona je pre prekida takmičenja zbog koronavirusa u prvoj utakmici osmine finala odigrala 0-0 u gostima kod Napolija. Setjen je na klupu došao usred sezone umesto Ernesta Valverdea i tvrdi kako Barsa ima sve što joj treba da bi osvojila Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kike Setjen

Mesi misli da za taj trofej Barsa nema dovoljno dobrog trenera! Setjen je na Nou Kampu od sredine januara.

- Nikad ja nisam sumnjao u ekipu. Nemam ni najmanju dilemu da mi igrači možemo da pobedimo u svakoj utakmici koja nas čeka kad se sezona nastavi, ali... Ne onako loše kako smo igrali zadnjih nekoliko utakmica pre prekida sezone - tvrdi Mesi, ne ulazeći u pojedinosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading