Ramos: Ne volim da pričam o sudijama, ali kriterijum nije isti

Autor:

Sport

23.02.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Real Madrida Serhio Ramos bio je ljut na sudiju posle poraza svog tima od Levantea u 25. kolu španske La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Kraljevski klub minimalnim porazom prepustio je Barseloni vodeću poziciju u prvenstvu, a Ramos smatra da je arbitar Alehandro Ernandes trebalo da dosudi jedanaesterac za njegov tim.

- Ne volim da govorim o sudijama, jer svi prave greške, ali ponekad se zapitam... Kriterijum nije isti za sve. U utakmci Superkupa dosuđen je penal pošto sam ja igrao rukom, bez namere. Sada su bile dve situcije u kojima je trebalo dosuditi jedanaesterac za nas, a to se nije desilo- rekao Ramos, prenose španski mediji.


Defanzivac Reala istakao je da je ljut, jer su kako kaže, sudije su ranije pokazivale mnogo više poštovanja.

 - Kapiteni su mogli da pričaju sa njima, na kraju sam pitao Ernandesa da li ima neki problem sa mnom. Očekaju nas važne utakmice i moramo da idemo dalje. Svaka greška može da nas košta trofeja. Ne mislim da su sudije krive za naš poraz, krivi smo isključivo mi, ali vratićemo se - zaključio je Ramos.

Izabranici Zinedina Zidana u sredu igraju protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona, dok ih sledeće nedelju očekuje El Klasiko portiv Barselone na "Santjago Bernabeuu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading