Početak kraha španskog fudbala: Superkup će se igrati na neverovatnoj lokaciji, samo zbog NOVCA!

Autor:

Sport

11.11.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako vam je bio potreban argument u raspravi o tome kako je moderan fudbal sve više biznis, a sve manje sport nemojte dalje da tražite. Nadležni organi u Španiji dogovorili su se sa Saudijskom Arabijom da se utakmice za nacionani Superkup u naredne tri godine igraju u – Džedi?!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa El Klasika - Serhio Buskets i Luka Modrić u duelu

Neće ih dakle gledati Španci, ali će se dobrano zaraditi. Prema infromacijama radio stanice COPE, a ona ne greši, Saudijci će za svaku godinu privilegije da uživo gledaju Real, Barselonu ili koga već plaćati po 40.000.000 evra!

Jedini uslov Španaca bio je da domaćini mečeva dozvole da utakmicama prisustvuju i žene što trenutno nije slučaj u Saudijskoj Arabiji.

Sad čekamo da vidimo da li će da se oglase borci za ljudska prava koji su prošlog oktobra toliko zamerali Novaku Đokoviću i Rafaelum Nadalu zbog revijalnog meča baš u Saudijskoj Arabiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading