Vraća se Superliga: Partizan u rođendanskom raspoloženju čeka Voždovac, Zvezda ide u Kruševac!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

04.10.2019

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, nakon evropskih podviga, predstojećeg vikenda nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije kada u Humsku, na rođendan crno-belih, dolazi Voždovac, a prvak Srbije putuje u Kruševac na megdan sa Napretku.

RepublikaFoto: Starsport
Hoće li večiti upisati nove pobede?

Osokoljena trijumfom nad Olimpijakosom (3:1) u Ligi šampiona, ekipa Vladana Milojevića ide na gostovanje Napretku, koji je često znao da zaustavi crveno-bele, čak i u Beogradu.

Napredak je, uz Partizan i Čukarički, jedini tim sa pobedom nad Zvezdom u poslednje dve godine u Superligi, ali ove sezone bliži je dnu nego gornjem domu tabele.


Sa druge strane, Crvena zvezda želi pobedom da nastavi uspon u formi posle večitog derbija i mirno ode na reprezentativnu pauzu.

Iste želje ima Partizan i to na 74. rođendanu na koji je "pozvan" Voždovac, samo tri dana od velike pobede u Kazahstanu protiv Astane (2:1) u Ligi Evrope.

Izranici Sava Miloševića su u naletu i nameravaju da nastave u istom ritmu pred odmor...

Lokalnim derbijem Vojvodine i subotičkog Spartaka u Novom Sadu večeras se otvara kolo, lider TSC gostuje Radniku u Surdulici, Radnički iz Niša u Šapcu "fenjerašu" Mačvi, dok Čukarički čeka Javor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading