Nastavlja se rasprodaja: Zvezdin biser otišao u Italiju za 500.000

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

27.08.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Alekse Terzića i Dejana Joveljića još jedan supertalentovani klinac iz omladinske škole je napustio Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Starsport
Još jedan Zvezdin klinac je otišao u Seriju A

U pitanju je 18-godišnji vezni fudbaler koji se najbolje snalazi na pozicijama ofanzivnog veziste. Jočić će preći u italijansku Veronu za 500.000 evra, a u transfer su uključeni i procenti od narednog transfera.

Mladi vezista iza sebe ima polusezonu odigranu u Grafičaru, a ove godine je na pripremama priključe prvom timu. U medijima se spekulisalo da je za njega zainteresovan i Ajaks, ali će na kraju završiti na Apeninima.

U klubu iz Verone ga već čeka nekadašnji kapiten Crvene zvezde Darko Lazović, koji je bio velika želja sportskog sektora srpkog šampiona u ovom prelaznom roku. U Veroni takođe igra i golman mlade reprezentacije Srbije Boris Radunović.

 

 

Verona je u prvom kolu Serije A remizirala sa Boljonom 1:1, a na klupi protivničkog tima se uprkos teškoj bolesti našao Siniša Mihajlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading