"Otac me gleda odozgo i to me tera dalje"

Autor:

Sport

21.07.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Mančester Junajteda Danijel Džejms rekao je da svakog dana oseća bol zbog smrti oca, ali da u tome vidi motiv da bude bolje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danijel Džejms

Džejmsov otac Kevan je preminuo u maju, tri nedelje pre nego što je 21-godišnji Velšanin stigao na „Old Traford“ za 15 miliona funti.

- Svakog dana mi nedostaje. Uvek me je terao da budem bolji dok je bio tu. Postoje trenuci kada sam tužan zbog toga, ali on bi mi rekao da nastavim da igram i vredno radim. Znam da me gleda odozgo i to me tera da idem dalje - rekao je Džejms.


Džejms je impresionirao u trijumfu Junajteda nad Interom 1:0 u Singapuru u okviru Međunarodnog kupa šampiona. Napravio je i nekoliko grešaka, ali je ga je menadžer ‚Crvenih đavola‘ Ole Gunar Solšer posebno pohvalio.

Velški fudbaler ističe da se ne zanosi time što ga je norveški stručnjak uvrstio u startnu postavu za utakmicu sa Interom, koja je bila prva u nizu u Aziji za Junajted.


- Osećam zadovoljstvo, ali nas čekaju još tri utakmice pre početka sezone - naglasio je Džejms.

Naredna utakmica fudbalere Junajteda čeka u četvrtak, kada će im rival u Singapuru biti Totenhem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading