Crveno-beli predstavili novo pojačanje: Prijović mi pričao o Zvezdi, možemo opet u LŠ...

Autor:

Sport

04.07.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su predstavili treće pojačanje u letnjem prelaznom roku, iskusnog Španca Hoze Alberta Kanjasa! Španac je izjavio da je od srpskog reprezentativca Aleksandra Prijovića mnogo čuo o prvaku Srbije i da mu je pomogao u izboru kluba nakon odlaska iz PAOK-a.

RepublikaFoto: Ilija Momčilović
Treće Zvezdino pojačanje

Kanjas je 87. godiste, stiže iz PAOK-a. Igrao je za Betis, Svonsi i Espanjol. Iksusan igrač, koji je nastupao u velikim ligama. Igra na pozicijii zadnjeg veznog igrača. 

- Puno hvala Zvezdi i sportskom direktoru, veoma mi je drago sto sam ovde. Imao sam dobru dobrodošlicu, u Austriji je bilo lepo iako je bilo kratko. Trener i saigrači su me lepo prihvatili. Želim kroz trening i utakmice da se uigram i pokazem zašto sam došao u Crvenu zvezdu- rekao je Španac.

Srpski napadač Aleksandar Prijović mu je bio saigrač u grčkom klubu. 

- Da pričao sam zadnjih par dana sa njim, pomogao mi je u donošenju odluke. Šta god da mi treba u Beogradu i Zvezdi rekao mi je da mu se obratim. Voleo bih i da Prijović bude gost na nekom od mečeva- rekao je Kanjas.

Da li je bilo još nekih ponuda, šta je presudilo da dođe u Zvezdu?

- Imao sam i drugih ponuda, ali kad je Zvala zvezda nisam se dvoumio. Najveći klub u Srbiji, istorijski igra Evropu. Nadam se da ću navijačima i trenerima pokaziti šta znam- iskren je Španac.

Zašto nije produžio saradnju sa grčkim velikanom?

RepublikaFoto: Ilija Momčilović

- Dobio sam ponudu da produžim saradnju, ali nisu bili uslovi koje sam očekivao. Posle se Zvezda javila i odmah sam prihvatio. Zvezda ima dobre igrače, dobar plan, klub je odličan. Borićemo se da stignemo do Lige šampiona- rekao je Kanjas koji će nositi broj 87, koji mu je kako kaže doneo sreće do sada, a nada se da će tako biti i u crveno-belom dresu.

Kanjes je prokomentarisao to što je prvi Španac u Zvezdi.

- Čuo sam za to, ponosan sam. Nadam se da necć biti poslednji. Nadam se da ću još neke Špance dovesti u Zvezdu- zaključio je Kanjas.

Sportski direktor Mitar Mrkela je našao vremena da progovori o mogućim odlascima i dolacima na "Marakanu".
- Jirka ide u Radnički Niš, Čaušić će verovatno napusti Zvezdu. Pavkov je tu, ima dosta interesovanja videćemo još- rekao je Mrkela.

RepublikaFoto: Ilija Momčilović

Prokometarisao je spekulacije o njegovom povratku u FSS.

- Drago mi je bio sam tamo 7 godina, nisam ni sa kim pričao. Sve misli su mi usmerene na Zvezdu.

Prethodno se Zvezda oglasila saopštenjem o ovom slučaju, više možete pročitati OVDE.

Stranci?

- Imamo ih 9 neko će otići sigruno. Ebisilio je blizu, za ostale ćemo videti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading