Menja grad, ali ne i boje: Štoper Partizana ide na Apenine, crno-belima milioni!

Autor:

Sport

03.06.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se dolazak Mauricija Sarija u Juventus, kako bi se transfer Strahinje Pavlovića u redove Juventusa ozvaničio.

RepublikaFoto: Starsport
Menja grad, ali ne i boje!

Partizan će napraviti priličnu rekonstrukciju igračkog kadra ovog leta, pa su neophodna barem dva ozbiljna izlazna transfera, kako bi se obezbedio kakav takav budžet za pojačanja. Na izlaznim vratima kluba iz Humske je mladi defanzivac Strahinja Pavlović.

Brojni srpski mediji pišu kako je od skoro punoletni štoper na pragu prelaska u Juventus! Pavlovića su konstantno pratili skauti "Stare dame", i navodi se da su torinski crno-beli voljni da plate šest miliona evra za ovaj transfer. 

Čeka se dolazak Mauricija Sarija u Juventus, kako bi se ovaj transfer ozvaničio. Takođe, Pavlović neće biti prosleđivan na pozajmicu, već će u Juventusu sticati potrebnu snagu i rutinu. U Juventusu su procenili, da je Pavlović, koji je odigrao 15 utakmica u crno-belom, povoljnija investicija od daleko skupljeg Nikole Milenkovića iz Fiorentine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading