Mihajlović odlučio kom klubu će dati prednost da pregovara sa njim na kraju sezone!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

26.04.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bolonje Siniša Mihajlović izjavio je da će učiniti sve da taj tim sačuva u Seriji A, pa da će tek posle toga razmišljati o nastavku karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Mihajlović ima ugovor sa Bolonjom do leta. U klub sa "Renato Dal'Are" stigao je krajem januara ove godine kako bi pomogao u borbi za opstanak.

- Veoma sam srećan u ovom klubu, vezao sam se brzo za grad i za navijače. Bolonja će sigurno biti moj prvi izbor kad se završi sezona, moj trenutni klub će biti prvi sa kojim ću sesti za pregovarački sto - poručio je Mihajlović.

Plavo-crveni su pet kola pre kraja Serije A 16. na tabeli sa 34 boda, pet više od prvog ispod crte Empolija sa kojim će se sastati u subotu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Biće to značajna utakmica, ko pobedi imaće veće šanse da i sledeće sezone igra Seriju A. Ali taj meč ništa definitivno neće odlučiti.

Bolonja od dolaska bivšeg srpskog selektora igra dobro, naročito u poslednje vreme. Upisala je pet pobeda u poslednjih sedam mečeva.

- Ekipa je sazrela na pojedinačnom i na kolektivnom planu, igramo dobro i imamo samopouzdanja. Izgradili smo određeni identitet, imamo prepoznatljiv stil igre, ali isto tako imamo i mnogo da radimo - zaključio je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading