CICE IZ ŠVICE U GEJ-ROMANSI!

Autor:

Sport

20.02.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikao nas je fudbal na brojne priče o raznim ljudskim sudbinama, a jedna od zanimljivijih dolazi iz Švajcarske, gde cveta ljubav između sunarodnica Ališe Leman (20) i Ramone Bakman (28)!

Ove dve cice iz Švice ne samo da ne kriju svoju gej-vezu već planiraju uskoro da stupe u brak. Pitanje je samo u kojoj će zemlji obaviti čin venčanja s obzirom na to da Švajcarska priznaje istopolne parove, ali im ne dozvoljava da stupe u brak, a ni da zajednički usvajaju decu.

Bilo kako bilo, Ališa i Ramona fudbalski hleb zarađuju u Engleskoj, gde nastupaju za londonske rivale. Lemanova nastupa za Vest Hem, dok Bakmanova brani boje Čelsija. Njihov sudar u londonskom derbiju zakazan je za 31. mart i u tih 90 minuta moraće da ostave emocije po strani i da zaborave na romansu, koja je počela tako što se mlađa Ališa Leman oduvek divila fudbalskim umećima svoje partnerke.

- Ona je bila moj idol otkad sam počela da igram fudbal. Sjajna je, ima tehniku i brzinu, ali ako postigne gol, osećaću se jako loše - rekla je Lemanova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Ramona Bachmann (@bachmannr10) on Aug 22, 2018 at 11:48am PDT

Za Bakmanovu je temelj veze činjenica da Ališa zna kroz šta sve zajedno prolaze kao fudbalerke.

- Dosta znači kada si sa nekim ko radi isto što i ti. Ona zna šta mislim i zna da je razumem - istakla je Ramona.

O ljubavi između dve Švajcarkinje BBC je napravio dokumentarac jer spadaju u red retkih fudbalerki koje svoju vezu ne kriju od očiju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❣️

A post shared by Alisha Lehmann (@alishalehmann7) on Jan 4, 2019 at 6:44am PST

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading