SINE, BIĆE PARA: Očinski savet za Miloša Degeneka!

Autor:

Sport

07.01.2019

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se spekuliše o prelasku Miloša Degeneka u Al Hilal, međutim, zvaničnih informacija nema, osim da pregovori uveliko traju. Sve je prokomentarisao Grejem Arnold, selektor Australije koji sa Degenekom i ostalim "kengurima" nastupa na Azijskom kupu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Miloš Degenek pred velikim izazovom!

On nije želeo direktno da kaže Degeneku šta da radi, ali je jasno da selektor ne želi da defanzivac požuri sa odlukom i selidbom u Saudijsku Arabiju. Ipak je to odlazak iz ekipe koja je igrala Ligu šampiona na dosta manju fudbalsku scenu.

Degenek je impresionirao u dresu Zvezde, igrao je Ligu šampiona, bio odličan i u Salcburgu u duelu koji je odveo crveno-bele u najelitnije takmičenje.

Ukoliko bude prešao u Al Hilal, čeka ga prilična svota novca. Ali, selektor Arnoldupozorava Degeneka da dobro razmisli.

RepublikaFoto: Starsport

- Ljudi imaju razloge zbog kojih donose određene odluke. To je njihov život. Ali, u isto vreme Degenek je imao sjajnih šest meseci u Crvenoj zvezdi- rekao je Arnold.

Arnold nije želeo da komentariše i kaže Degeneku šta da učini, ali je siguran da defanzivac neće dopustiti da ga priče o transferu poremete na Azijskom kupu.

- Kada god je spreman da razgovaramo, tu sam. Sve što znam da je potpuno fokusiran na turnir. Ne želi da donosi bilo kakve odluke do kraja turnira. Ovo je velika scena za njega, kao i za sve ostale momke- rekao je selektor Australije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading