POTVRDIO: Štoper porukom najavio dolazak u Zvezdu!

Autor:

Sport

01.12.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper BATE Borisova, Nemanja Milunović potvrdio je da će u januarskom prelaznom roku konačno ispuniti i svoju dečaku i želju našeg šampiona i preći u redove Crvene zvezde. Iskusni 29-godišnji štoper, koji je od 2015. jedan od ključnih igrača BATE-a objavio je da se rastaje od najboljeg tima Belorusije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Milunović

"Hteo bih da se zahvalim svim u BATE-u, bilo je divno provesti vreme sa Vama. Sada me očekuju novi izazovi (Crverna zvezda), a BATE i Belorusija će mi uvek biti na srcu i nikada Vas neću zaboraviti. Želim vam sve najbolje u budućnosti na Evropskom šampionatu i u Ligi šampiona i nadam se da ćemo se sresti jednog dana ponovo",napisao je Milunović koji ima ugovor sa klubom iz Borisova do poslednjeg dana tekuće godine.

As iz Čačka je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa timom iz Ljutice Bogdana, a godišnja plata mu je 400.000 evra. Milunović je planiran kao navodna zamena Vujadinu Saviću koji bi ove zime mogao da ostavi kapitensku traku i ode ponovo u inostranstvo. Karijeru je započeo u čačanskom Borcu, da bi od 2008. zapravo bio igrač Mladosti iz Lučana iz kojih je pravo otišao u Belorusiju. Kako je i sam tvrdio, od malena je navijač Crvene zvezde tako da mu je dolaskom na stadion "Rajko Mitić" konačno uslišena velika želja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading