SVI KAO JEDAN: Skupština je rekla svoje - klub funkcioniše kao porodica! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub se gradi na modernim evropskim standardima.

SVI KAO JEDAN: Skupština je rekla svoje - klub funkcioniše kao porodica! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Grafičar

Fudbaleri RFK Grafičara vode borbu za što bolji plasman u ovosezonskoj Prvoj ligi Srbije.

 

U ovom momentu kolo pre kraja regularnog dela takmičenja, popularni "grafosi" sa skorom od 11 pobeda, osam remija i deset poraza zauzimaju sedmu poziciju i daleko su od borbe za plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala, ali se može reći da pohod ka samom vrhu tabele i nije nemoguća misija za ekipu trenera Marka Neđića.

I dok igrači biju bitke za što bolji plasman, održana je Skupština kluba, nakon čega su se "grafosi" obratili javnosti kratkim saopštenjem:

- RFK Grafičar je održao redovnu godišnju Skupštinu koja je okupila prijatelje kluba, veterane "grafosa", istaknute sportske radnike, kao i mlade i talentovane ljudi spremne da budu deo našeg puta, misije i vizije u kojoj gradimo klub po modernim evropskim standardima - stoji u saopštenju, a zatim se dodaje:

- Uz usvajanje neophodnih dokumenata, analizu finansijskih izveštaja i razmatranje rada organa kluba, istakli smo važnost transparentnosti u donošenju odluka. Članovi skupštine su izrazili svoje stavove i dali predloge za dalje unapređenje različitih segmenata, na čemu smo im jako zahvalni.

Na kraju, rukovodstvo je posebno istaklo:

- Skup je bila dobra prilika i da na jednom mestu okupimo različite generacije Grafosa i da pokažemo da funkcionišemo kao velika porodica.

Kada je reč o aktuelnoj takmičarskoj godini, RFK Grafičar je u poslednjih pet prvenstvenih mečeva ostvario skor od tri pobede i po jedan remi i poraz i predstoji im odlučujući duel na užičkom stadionu "Radomir Antić" protiv GFK Slobode, nakon kojeg će biti poznato hoće li "grafosi" poslednjih sedam prvenstvenih mečeva u sezoni 2023/24 odigrati u plej-ofu, ili plej-autu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading