TRENERSKA VRTEŠKA UBRZAVA: Poslednji poraz je uslovio smenu na klupi - nekadašnji trener Crvene zvezde ostao bez posla nakon samo 98 dana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok terapijom će pokušati da razmrdaju ekipu u finišu sezone.

TRENERSKA VRTEŠKA UBRZAVA: Poslednji poraz je uslovio smenu na klupi - nekadašnji trener Crvene zvezde ostao bez posla nakon samo 98 dana!

Foto: FK Partizan Vitojevci

Fudbaleri Tise iz Adorjana tokom prolećnog dela sezone u šest odigranih mečeva ostvarili su skor od dve pobede i četiri poraza, što ih je dovelo u situaciju da se u poslednjih devet prvenstvenih duela grčevito bore za opstanak u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog fudbala.

 

Prethodnog vikenda ekipa iz jednog od najstarijih naselja u Bačkoj poražena je pred oko 150 svojih navijača od ekipe Bečeja 1918 rezultatom 0:2, a mrežu Adorjanaca tresli su Nikola tomić u 53. i Čedomir Tomčić u 87. minutu susreta.

Očekivali su svi u redovima Tise da trijumf nad Omladincem iz Novih Banovaca (3:0) može biti valorizovan pobedom na domaćem terenu nad nekadašnjim članom elitnog ranga SR Jugoslavije, ali do navedenog nije došlo i nakon poslednjeg zvižduka sudije Dragutina Meničanina rukovodstvo kluba je donelo odluku da prekine saradnju sa dosadašnjim trenerom Mirkom Jovanovićem koji je u Adorjan stigao prvog dana meseca januara 2024. godine.

- Mirko Jovanović:

Datum rođenja: 14. amrt 1971. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Trenerska karijera: Proleter (Novi Sad), Crvena zvezda (Novi Sad), TSC (Bačka Topola)-pomoćni trener, Tisa (Adorjan)

Foto: Facebook.com/Niže lige Vojvodine

Odiseja u Adorjanu je okončana

 

Pred klupskim rukovodstvom je sada težak zadatak da pronađu novog šefa stručnog štaba, s obzirom da ekipu već u sredu 10. aprila očekuje gostovanje u Staroj Pazovi gde će se sastati sa ekipom Jedinstva. Biće to duel dva tima koja se bore za opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala, a treba podsetiti da je u prvom ovosezonskom duelu dve ekipe, Tisa slavila rezultatom 2:1 golovima Veska Šćepovića u 1. i Luke Kostića u 38. minutu, dok je jedini pogodak za Staropazovčane postigao Stefan Malidžan u 12. minutu meča.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading