VANREDNO OBRAĆANJE: Klub je spreman da se oglasi povodom aktuelnog stanja!

Autor:

Sport

26.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videćemo sutra o čemu se radi.

VANREDNO OBRAĆANJE: Klub je spreman da se oglasi povodom aktuelnog stanja!

Foto: FK Jedinstvo Bošnjace

Klub iz Bošnjaca je pre godina bio redovan učesnik Srpske lige Istok, međutim od sezone 21/22 krenuo je sa takmičenjem u Jablaničkoj okružnoj ligi, koju je prošle takmičarske godine osvojio. 

Republika

Trenutno se ekipa Jedinstva nalazi na liderskoj poziciji u zonskom stepenu takmičenja, i sa dobrim šansama klub nastavlja prvenstvo da se okiti titulom šampiona Zone Jug, što bi dovelo do povratka u Srpsku ligu.

Od starta prolećnog dela ekipa je zabeležila tri trijumfa i jedan poraz, ali je prvi pratilac upisao pobedu manje, uz jedan remi, pa je Jedinstvo uspelo da napravi određenu prednost u odnosu na drugoplasiranog. 

Prednost trenutno iznosi dva boda, dok je trećeplasirani na pet bodova zaostatka za liderom. Iz Jedinstva je u toku jučerašnjeg dana stiglo sledeće saopštenje:

- Pozivamo Vas na vanrednu konferenciju za medije posvećenu aktuelnom stanju u našem klubu i najavi predstojeće utakmice Morava Han protiv Jedinstva Bošnjace. Konferencija će se održati na stadionu Jedinstva u Bošnjacu, u sredu, 27. marta od 15 časova i 30 minuta.

 

 

I dalje nije poznato šta je "nateralo" upravu da se odluči na ovaj potez, i da zakaže konferenciju za medije, ali ćemo o svemu više saznati sutra kada će ista biti odražana.

Ekipa Jedinstva u subotu gostuje Moravi iz Vladičinog Hana u utakmici koja se igra u okviru 22. kola Zone Jug, prviduel ova dva tima završen je pobedom domaćina iz Bošnjaca rezultatom 5:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading