POSRTANJE CRNO-BELIH SE NASTAVLJA: Loša serija pod hitno mora biti prekinuta - klub se nalazi na ivici ambisa!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.03.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje ne znaju za uspeh u nastavku šampionata.

POSRTANJE CRNO-BELIH SE NASTAVLJA: Loša serija pod hitno mora biti prekinuta - klub se nalazi na ivici ambisa!

Foto: FK Kula

Fudbaleri čelarevske ČSK-Pivare u prolećni deo šampionata u okviru Područne fudbalske lige Sombor ušli su sa jasnim ciljem da što pre obezbede opstanak u navedenom takmičarskom rangu, ali nakon uvodne tri prvenstvene utakmice, evidentno je da se ekipa nalazi u krizi rezultata koja u što kraćem vrmenskom periodu mora biti prevaziđena.

 

Nakon dva remija identičnim rezultatom 1:1, crno-beli iz Čelareva su gostovali u Kuli gde su se sastali sa istoimenom ekipom, jednim od konkurenata u borbi za opstanak.

Očekivalo se da ČSK-Pivara upravo na terenu velikog konkurenta može stići i do ključnih bodova, ali je domaćin ostvario ubedljiv trijumf kojim je samo produbljena kriza crno-belih.

Ekipa Kule perd oko stotinak ljubitelja fudbala na stadionu "GEDER" do prednosti stiže u 41. minutu kada je mrežu Vukašina Filipovića zatresao Janko Kulić

Već u osmom minutu nastavka meča Aleksandar Ćovin sa bele tačke duplita prednosti i već tada se moglo naslutiti ono što je i definitivno potvrđeno u samom finišu meča kada je mrežu crno-belih zatresao i Bogdan Gačević čime su Kuljani ne sao stigli do važna tri boda, već  su u ovom momentu pobegli iz zone ispadanja i trenutno imaju svega dva boda manje u odnosu na čelarevske fudbalere.

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Crno-belima Kula nije prijala

 

- PFL Sombor, 18. kolo:

Kula (Kula) - ČSK-Pivara (Čelarevo) 3:0 (1:0)

Strelci: J. Kulić 41`, A. Ćovin 53`(11.m), B. Gačević 88`

Stadion: "GEDER", Kula

Gledalaca: 100

Sudija: Nemanja Vasiljević

Žuti kartoni: U. Kajtez, M. Đođić (Kula); M. Vulević, M. Kecman (ČSK-Pivara)

Crveni karton: M. Vulević (ČSK-Pivara)

Kula (Kula): Radulović, Kajtez (Rovčanin), Đođić, Tapai, Savić, Marković, Kulić (Davidović), Licenberger (Stepanov), Anđelković (Turkić), Furtula (Gačević), Ćovin.

ČSK-Pivara (Čelarevo): Filipović, Đumić, Mirić, Milošević (Zorić), Vulević, Erak, Ileš, Milanov, Kecman (Marković), Šoven, Labus (Majstorović).

Ekipu ČSK-Pivare već narednog vikenda očekuje veliko iskušenje, s obzirom da na stadion u Čelarevo stiže trenutno trećeplasirana Budućnost iz Paraga i biće to još jedan meč u kojem crno-beli neće sa velikom sigurnošću da računaju na bodove koji su im preko potrebni.

Sa druge strane Kula će u meču protiv somborskog ŽAK-a pokušati da stigne do trijumfa koji bi im značio i značajan iskorak ka sredini tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading