NAKON ŠOKANTNE ODLUKE STIGLE SU OHRABRUJUĆE VESTI: Ništa od "gašenja", klub je započeo period oporavka sa novim predsednikom!

Autor:

Sport

14.03.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti!

NAKON ŠOKANTNE ODLUKE STIGLE SU OHRABRUJUĆE VESTI: Ništa od "gašenja", klub je započeo period oporavka sa novim predsednikom!

Foto: FK Srbija Ilićevo

Fudbalski klub Srbija iz Ilićeva započeo je takmičarsku godinu u Šumadijsko-raškoj zoni, što je bila klupska druga vezana sezona u zonskom stepenu takmičenja.

Republika

Zimsku pauzu ekipa je provodila na sedmoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 18, ali je zbog problema sa finansijama uprava kluba donela je jako tešku odluku. Tim iz Ilićeva je odustao od takmičenja u prolećnom delu prvenstva, a isti je učinio i u Kupu gde je stigao do polufinala. 

Vanredna skupština kluba održana je u toku jučerašnjeg dana u prostorijama kluba, i sada su stigle informacije, odnosno potezi koji su napravljeni za vreme održavanja iste. 

Republika

Foto: FK Srbija Ilićevo

Nastavlja klub iz Ilićeva svoj put

Na mestu predsednika fudbalskog kluba izabran je Marko Mijailović, legenda kluba i jedan veliki drug svih u Ilićevu, kako članova Srbije, tako i meštana. Na zvaničnom profilu na društvenim mrežama je objavljena i poruka sledeće sadržine:

- Hvala ljudima koji su vodili ovaj klub do sada, i sa kojima smo ispisali istoriju. Na mestu predsednika stigao je Marko Mijailović, legenda i naš veliki drug. Nismo se ugasili, tu smo opet svi i spremni smo za nove pobede.

Ostaje nam da vidimo kako će se dalje odvijati period oporavka kluba iz Ilićeva, šampion Prve lige Kragujevca za sezonu 21/22 će verovatno od sledeće takmičarske godine krenuti od nule. Očekuje se da sastav Srbije za predstojeći šampionat uzme učešće u Trećoj ligi Kragujevca, i da se polako, korak po korak vrati na staze stare slave. 

Mnogi ljubitelji fudbala u Kragujevcu su strahovali da može doći do gašenja kluba, ali na oduševljenje mnogih sportski kolektiv Srbije nastaviće da postoji, i sa novim predsednikom već od jeseni kreće u nove pobede.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading