TIMU IZ RADENKOVIĆA PRIJA PROLEĆE: Duel sa sastavom Zmaja jako bitan po pitanju borbe za opstanak u ligi!

Autor:

Sport

06.03.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za takmičarske mečeve.

TIMU IZ RADENKOVIĆA PRIJA PROLEĆE: Duel sa sastavom Zmaja jako bitan po pitanju borbe za opstanak u ligi!

Foto: FK Borac Radenković

Predstojećeg vikenda startuje prolećni deo prvenstva Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad), jedan od duela igra se između ekipe Borca iz Radenkovića i Zmaja iz Noćaja.

Republika

Ekipa iz Radenkovića, kao i prošle sezone, i ovo prvenstvo igra u Salašu Noćajskom, ali će se to promeniti uskoro, o čemu smo već pisali ovde. Trenutno Borac drži fenjer sa sedam osvojenih bodova, sigurna zona udaljena je svega tri boda.

Tokom zimske pauze ekipa je kroz pripreme polako tempirala formu, i po informacijama iz kluba spremni dočekuju nastavak sezone. Što se tiče igračkog kadra, isti je osvežen sa osam odličnih fudbalera, dok su trojica njih dobili "čiste papire".

Slavoljub Rudić, proteklog leta razdužio je opremu Borca, ali je ostao uz klub u svojstvu portparola, on je za naš portal povodom prolećne premijere poručio:

- Nalazimo se u sličnoj situaciji kao i prošle sezone, ali to nas ne brine. Dobro je poznato da nam proleće bolje "leži" od jeseni, i spremni smo da to opet potvrdimo. Igrački kadar je dobro ojačan i nadam se da ćemo već na samom startu nastavka sezone pokazati kvalitet. 

Republika

Foto: FK Borac Radenković

Stadion u Salašu

Što se tiče predstojećeg rivala Borca iz Noćaja, reč je o ekipi koja se sa bodovnim saldom na koti 17 nalazi na deobi osmog mesta na tabeli. Učinak od pet trijumfa, dva remija i šest poraza bio je dovoljan za solidan plasman, ali se svakako očekuje da se ne dovodi u pitanje opstanak u ligi.

Sa šest dosadašnjih ligaških gostovanja sastav Zmaja je doneo samo četiri boda, pa se može reći da se ekipa nešto slabije snalazi van svog stadiona na kojem je osvojila čak 13 bodova.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Zmaja rezultatom 4:2, nakon prvih 45 minuta igre bilo je 2:1, ali je domaćin u nastavku uspeo u potpunosti da slomi otpor rivala i da slavi.

Borac (Radenković) - Zmaj (Noćaj)

Nedelja, 10. mart od 14.30

Teren u Salašu Noćajskom

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading