SVE JE SPREMNO ZA FUDBALSKI SPEKTAKL: Ceo Vukošić i okolina će u nedelju biti na stadionu!

Autor:

Sport

06.03.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže bivši srpskoligaš na megdan Dobravi!

SVE JE SPREMNO ZA FUDBALSKI SPEKTAKL: Ceo Vukošić i okolina će u nedelju biti na stadionu!

Foto: FK Dobrava Vukošić

Predstojećeg vikenda na stadionu u Vukošiću igra se finalni duel kupa na teritoriji FS Mačvanskog okruga, između domaćeg sastava Dobrave i Mačve 1929 iz Bogatića.

Republika

Domaćin nedeljnog duela se pre nešto malo više od deset godina takmičio u okviru Mačvanske okružne lige, dok se protekle dve sezone nalazi u opštinskom stepenu takmičenja. Prošlu takmičarsku godinu klub je "držao fenjer", ali se sada situacija okrenula za 180 stepeni.

Aktuelnu zimsku pauzu Dobrava provodi na liderskoj poziciji sa maksimalnim učinkom nakon prvog dela sezone, a odličnim partijama u opštinskom kupu, i osvajanjem istog, stigli su i do prilike da naprave još jedan istorijski uspeh. Pred njima je jako težak zadatak, imajući u vidu da će rival biti klub koji se takmiči u tri ranga višoj ligi.

Iz domaćeg tabora povodom ovog susreta poručili su:

- Pred našim momcima je pravi izazov, a ko će izaći kao pobednik, ostaje da vidimo nakon 90 minuta predstave na zelenom tepihu. Spremni smo da pokažemo koliko i šta možemo, znamo da nas očekuje možda i najteži meč u poslednjih desetak godina, ali sigurno je da nećemo izaći sa belom zastavom. 

Republika

Foto: FK Dobrava Vukošić

Najavni poster

Ekipa Mačve 1929 iz Bogatića se nakon nekoliko sezona u Srpskoj ligi Zapad, pomirila sa silaskom u zonski stepen takmičenja, ali je klub odmah istakao ambicije da se ekspresno vrati u dobro poznato društvo.

Nakon 14 ligaških utakmica sastav iz Bogatića zauzima četvrto mesto na tabeli, i upravo i četiri boda zaostaje za liderom. Obično su fudbaleri Mačve na gostovanjima beležili "kikseve" (tri od četiri poraza u ligi su van domaćeg stadiona), pa je to možda neki vid prednosti za Dobravu, međutim sam kvalitet je naravno na strani zonaša.

Dobrava (Vukošić) - Mačva 1929 (Bogatić)

Nedelja, 10. mart od 14.30

Stadion u Vukošiću

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading