DOBRO POZNATO LICE ŠIROM SRBIJE: Pored crveno-belih, sada će "brinuti" i o rezultatima plavo-belih!

Autor:

Sport

06.03.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnja želja uprave je ostvarena.

DOBRO POZNATO LICE ŠIROM SRBIJE: Pored crveno-belih, sada će "brinuti" i o rezultatima plavo-belih!

Foto: Starsport

Prošlosezonski zonaš iz Aranđelovca, ima za cilj da tokom prolećnog dela prvenstva stigne jesenjeg prvaka koji je na dva boda zaostatka, i da se ekspresno vrati u dobro poznato društvo.

Republika

Tokom zimske pauze uprava je jakim kontrolnim utakmicama ciljala da se ekipa što bolje spremi za nastavak prvenstva. Igrački kadar je u velikoj meri ojačan, već smo pisali o šest novih imena koja su zadužila opremu kluba, a sada je stigla potvrda verovatno najvećeg u klupskoj istoriji.

Za kraj prelazno roka, tj za kraj serije promocije novajlija uprava je ostavila tridesetdevetogodišnjeg Milana Ćuluma, iskusnog štopera i po potrebni zadnjeg veznog, koji je u dosadašnjoj igračkoj karijeri stekao ozbiljnu reputaciju.

Ćulum je tokom igračkih dana nastupao za Beočin, OFK Beograd, Srem (Sremska Mitrovica), Spartak (Subotica), Čukarički (Beograd), Smederevo, Hajduk Kulu, Radnički 1923 (Kragujevac), Radnički (Niš), Radnik (Surdulica), Rad (Beograd), Kolubaru (Lazarevac), Borac Čačak, Studentski grad (Beograd), Sinđelić (Beograd), Željezničar (Bosna i Hercegovina), Slobodu iz Tuzle (Bosna i Hercegovina), Volgar-Gazprom (Rusija), Partizani (Albanija) i Inter Zaprešić u Hrvatskoj. 

Ćulum je povodom transfera za naš portal izjavio:

OFK Aranđelovac me je već nekoliko puta kontaktirao, međutim kako zbog obaveza u trenerskom poslu i drugih stvari nisam došao. Sada su se određene stvari poklopile, i eto me, tu sam. Nadam se da ću pomoći ekipi da ostvari svoje ciljeve.

Prekaljeni, gorostasni, iskusni fudbaler, superligaškog iskustva, konačno u plavo-belom dresu! Iako je delovalo malo verovatno da ikada zaigra u dresu igrač ovakvog renomea, uprava je uspela da posle više pokušaja zatvori ovaj dugo željeni transfer koji je jedan od najzvučnijih ikada na ovim prostorima.

Milan je najveći deo svoje karijere proveo igrajući superligaški fudbal i svojim znanjem i iskustvom biće uzor mlađim igračima. Visoki dvometraš poseduje odličnu kontrolu loptu, pas i igru glavom te će biti pravi komandant naše odbrane u prolećnom delu sezone. Ćulum je takođe i aktivni trener Sinđelića iz Beograda, sa kojim se takmiči u okviru Srpske lige Beograd.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading