VREME JE DA SE STARTNE GREŠKE ISPRAVE: Šapčani traže plej-of bodove u Inđiji - teško je odrediti favorita na "Toyo Tires Areni"

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2024

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se startne greške isprave.

VREME JE DA SE STARTNE GREŠKE ISPRAVE: Šapčani traže plej-of bodove u Inđiji - teško je odrediti favorita na "Toyo Tires Areni"

Foto: FK Mačva Šabac

Prvoligaški klubovi polako hvataju takmičarski ritam, a predstojećeg vikenda na programu su mečevi druge prolećne runde, a jedan od interesantnijih mečeva biće odigran na "Toyo Tires Areni" gde će ekipa Inđije Toyo Tires dočekati šabačku Mačvu.

 

Obe ekipe na startu nastavka takmičenja nisu ostvarile željene rezultate. Domaćin predstojećeg meča je na gostovanju u prestonici poražen od RFK Grafičara minimalnim rezultatom 1:0, dok su "šabački čivijaši" razočarali na svom terenu, odigravši samo 0:0 protiv OFK Vršca.

Uoči predstojećeg meča svoja očekivanja izneo je strateg Šapčana Ivan Obrovac, trener FK Mačva:

- Spremamo se za narednu utakmicu u Inđiji i radimo na pripremi utakmice. Igrački kadar se menja u utakmici protiv Inđije, izmenjeni sastav neće imati igrače Slobodana Sladojevića i Sania Abdullahi, ali se u tim vraćaju Martin Novaković i Marko Jovović. Očekujem da pokažemo dobru igru na terenu.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Bodovi su neophodni obema ekipama

 

- Prva liga Srbije, 22. kolo:

Inđija Toyo Tires (Inđija) - Mačva (Šabac)

Stadion: "Toyo Tires Arena", Inđija

Datum: Subota, 2. mart

Početak: 13 časova

Glavni sudija: Danilo Jerinić

Treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe, koji je odigran u Šapcu 16. septembra prethodne godine pripao "čivijačima" koji su slavili rezultatom 2:1, a u strelce su se upisali Pavle Radunović koji je postigao oba pogotka za crveno-crne, dok je jedini gol za ekipu Inđije Toyo Tires delo Andrije Mijailovića.

 

 

Nakon subotnjeg duela već u sredu 6. marta obe ekipe će imati na programu i vanrednu takmičarsku rundu kada će Inđsijki klub gostovati lideru na Omladinskom stadionu, dok će Mačva ići na duel GFK Slobodi u Užicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading