ŠUMADIJSKA RAPSODIJA U HLADNOJ BEOGRADSKOJ VEČERI NA SAVI: Sinđelić i OFK Aranđelovac se dobro "proverili" za nastavak sezone!

Autor:

Sport

22.02.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti mogu biti zadovoljni partijom protiv člana trećeg ranga takmičenja u našoj zemlji.

ŠUMADIJSKA RAPSODIJA U HLADNOJ BEOGRADSKOJ VEČERI NA SAVI: Sinđelić i OFK Aranđelovac se dobro "proverili" za nastavak sezone!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Juče je na stadionu Brodarca odigran prijateljski meč između domaćeg Sinđelića iz Beograda i OFK Aranđelovca 1979.

Republika

Bivši prvoligaš, sastav Sinđelića se trenutno takmiči u okviru Srpske lige Beograd, gde zauzima deseto mesto na tabeli, i na proleće ekipi predstoji borba da se sačuva status u ligi. Sa druge strane, gosti iz Aranđelovca su prošle sezone ispali iz zonskog stepenja takmičenja, i u aktuelnom prvenstvu Šumadijske lige Sever zaostaju dva boda za liderom. 

Prvu pravu priliku na meču imali su gosti, ali Veličković nije bio precizan, zapretili su i domaći na drugoj strani, zatresli su mrežu rivala, ali je gol poništen zbog ofsajda. Imali su iniciajtivu u tim trenucima fudbaleri Sinđelića, i uspeli su da dođu do vođstva nakon greške na sredini terena rivala, 1:0 u 15. minutu za crveno-bele.

Trgli su se gosti, u par navrata su ozbiljno zapretili domaćinu, ali je golman Sinđelića bio na visini zadatka, takođe je i defanzivna linija odličnom postavkom sprečavala napade rivala. Na drugoj strani odličnu priliku za dupliranje prednosti tima iz Beograda sprečio je Jovetić. 

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Gostujući "tim"

Na isteku 43. minuta Veličković je odlično poslao loptu iza leđa štoperima, ona stiže do Serdara koji rešava odlično situaciju sa golmanom Sinđelića, 1:1. U drugom poluvremenu mnogi su mislili da će gosti "pasti", zbog spremnosti i mladosti domaćeg tima, ali to nije bio slučaj.

Odlično drugo poluvreme viđeno je sa obe strane, smenjivala se inicijativa i šanse pred oba gola, ali udarci nisu bili precizni, dok i oni koji su išli u okvir gola, završavali su u rukama golmana.

Odličnu igru prikazali su gosti, tim je ove zime dobro pojačan, i svim silama će sastav OFK Aranđelovca krenuti u napad na ekspresan povratak u viši rang takmičenja. O novajlijama će biti reči u narednim danima, kada krene i zvanična promocija istih. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading