PRIPREME SU POČELE: Promocijom Ninoslava zatvoren je prelazni rok u Padeju!

Autor:

Sport

18.02.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za rad.

PRIPREME SU POČELE: Promocijom Ninoslava zatvoren je prelazni rok u Padeju!

Foto: FK Tisa Padej

Ukoliko se pogleda prošlosezonski bodovni saldo (32), i aktuelni, koji je osvojen samo nakon prvog dela prvenstva (24), jasno je da je ekipa Tise iz Padeja napredovala dosta, i da se nalazi na dobrom putu.

Republika

Zimsku pauzu tim iz Padeja u okviru Potiske međuopštinske lige provodi na deobi treće pozicije sa 24 osvojenih bodova. Učinak fudbalera Tise od osam trijumfa i četiri poraza, bez remija "gurnuo" je tim u gornji deo tabele, sa određenim šansama i za plasman u viši rang takmičenja. Jesenji prvak ima devet bodova prednosti, međutim na proleće su o opticaju čak 36 bodova, što znači da ništa nije izgubljeno.

Uprava kluba je početkom meseca februara potvrdila imena igrača koji su napustili klub. Ljubiša Jakšić (23) je nakon tri i po godine razdužio opremu Tise, i on će u nastavku sezone braniti boje Obilića (Novi Kneževac). Žarko Kebić se takođe odlučio za promenu sredine, on je proteklih godinu dana proveo u Padeju, ali će navijači od proleća imati prilike da ga vide u Banatskoj Topoli, u redovima Napretka.

Što se tiče novajlija, Saša Pandurov je stigao iz Kikinde, Boris Vujašin je nakon Zrenjanina odlučio da nastupa u Padeju, dok je Nebojša Bukur Srpsku Crnju zamenio za "stanovanje" u redovima Tise. 

Republika

Foto: FK Tisa Padej

"Bomba" u Padeju

Pred sam kraj prelaznog roka, odjeknula je po objavi iz kluba "velika bomba u Padeju". Igrač koji se lomio između Kikinde i Padeja je odlučio da ipak izabere ovo drugo, i na proleće je spreman da brani boje Tise. Nakon dugih pregovora Ninoslav Marković stigao je iz Subotice, i predstavljaće veliko pojačanje za nastavak sezone.

Proteklog četvrta sastav Tise započeo je pripreme za drugi deo sezone, danas je već odrađen i drugi trening i igrači su se odazvali u solidnom broju. Veliki rad očekuje sve u Padeju, prolećna premijera je gostovanje jesenjem prvaku, i već tada se pozitivnim rezultatom može napraviti veliki korak ka borbi za sam vrh tabele.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading