POKAZATELJ DA SE RADI OZBILJNO: Dokaz šampionskih ambicija je transfer igrača iz zonskog stepena takmičenja!

Autor:

Sport

18.02.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava je "položila" ovaj prelazni rok.

POKAZATELJ DA SE RADI OZBILJNO: Dokaz šampionskih ambicija je transfer igrača iz zonskog stepena takmičenja!

Foto: OFK Burovo

Ekipa OFK Burova na proleće će imati priliku da osvoji 27 bodova, što je sasvim dovoljno da se "juri" zaostatak za liderom koji tokom zimske pauze iznosi četiri boda.

Republika

Prelazni rok u redovima Burova otvoren je dolaskom iskusnog Radojka Paunovića, tridesetsedmogodišnjeg defanzivca koji može odgovoriti i zadacima na sredini terena. Paunović je stigao kao kapitalno pojačanje za napad na plasman u viši rang takmičenja.

Drugi zimski novajalija bio je Veljko Lazić, ofanzivni vezni fudbaler koji je stigao iz Baroševca, gde je branio boje Mladosti. Ovaj dvadesetjednogodišnji fudbaler je ponikao u redovima Šušnjara, dok je kasnije bio i član Šumadije iz Šopića. Protekle dve godine nije menjao sredinu, ali je sada odlučio da je vreme za promenu.

Prelazni rok u Burovu, barem po dosadašnjim predstavljenim novajlijama zatvara Stefan Gojković (30), koji će predstavljati još jedno veliko pojačanje za nastavak sezone. Gojković je stigao iz Napretka (Medoševac), i reč je o univerzalcu koji može odgovoriti zadacima na više pozicija na terenu. Stefanov dolazak je pokazatelj da uprava zaista radi impresivan posao, i da su ostvarenom saradnjom sa igračem iz zonskog stepena takmičenja potvrđene najviše moguće ambicije za nastavak prvenstva.

Gojković je u dosadašnjoj karijeri uglavnom igrao u višim rangovima takmičenja, gde je branio boje između ostalog Turbine (Vreoci), Budućnosti iz Dudovice, Zenona, Mladosti iz Čibutkovice i BSK-a iz Brajkovca.

Tačan početak prolećnog dela šampionata i dalje nije poznat, ali je raspored već određen. Sastav Burova će drugi deo sezone otvoriti na gostovanju u Ćibutkovici, sastavu Mladosti, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading