POJAČANJE U "MINUT DO 12": Direktno iz Beogradske zone stiže momak kojeg će dočekati dobro poznato lice!

Autor:

Sport

18.02.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon OFK Beograda, tandem ponovo zajedno!

POJAČANJE U "MINUT DO 12": Direktno iz Beogradske zone stiže momak kojeg će dočekati dobro poznato lice!

Foto: Privatna arhiva Nemanje Biorca

Sastav Omladinca iz Bogatića nakon dve godine vratio se u Međuopštinsku ligu Mačvu, i u višem rangu protekle jeseni zabeležio je odlične rezultate. Ekipa zimsku pauzu provodi na deobi treće pozicije na tabeli, uz samo bod zaostatka za jesenjim vicešampionom, odnosno deset u odnosu na prvo mesto.

Republika

Tokom nedavno završenog prelaznog roka u redovima Omladinca odrađen je zaista veliki posao. Što se tiče odlazaka, Janko Rakić i Milojko Delić su jedini napusti Bogatić, i oni će u narednom periodu braniti boje Budućnosti iz Zminjaka.

Redom su opremu Omladinca  zaduživali uglavnom fudbaleru iz višeg ranga, Trifunović, Čolić, Tomić, Puzić i Dražić su stigli iz komšijske Mačve 1929, dok je Teodor Čolić napustio Lipolist, i pridružio se izabranicima trenera Rakića.

Pred sam kraj prelaznog roka, gotovo u "minut do 12" žuta četa dobila je još jedno novo lice. Iz redova doksorašnjeg prvoligaša, sada člana Beogradske zone, ekipe Žarkova stigao je iskusni Nemanja Biorac. 

Tridesetjednogodišnji fudbaler je ponikao u mlađim kategorijama OFK Beograda, gde je zajedno sa aktuelnim kapitenom Omladinca, Milošem Ulardžićem delio svlačionicu. Dalje je kroz karijeri Nemanja nastupao za Železničar, Rad, Grafičar, Voždovac, Posavac Tišmu, Ušće sa Novog Beograda, Umku, dok je proteklih šest meseci branio boje Žarkova. 

Ekipa Omladinca nalazi se u pripremnom periodu za nastavak prvenstva, danas je na programu i prva kontrolna utakmica u kojoj je tim iz Bogatića odmerio snage sad sastavom Mladog Borca iz Dublja. Rezultat utakmice bio je 1:1, za domaćina je pogodio Puzić, dok je za goste strelac bio Pavić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading