"KULA" SE NE ŠALI: Najnovije pojačanje kluba je Veselin Radović!

Autor:

Sport

29.01.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi i perspektivni bek na novoj adresi.

"KULA" SE NE ŠALI: Najnovije pojačanje kluba je Veselin Radović!

Foto: FK Kula

Jako zanimljiva zima odvija se u redovima Kule, trenutno kluba koji drži 14. poziciju u okviru PFL-a Sombor. 

Republika

Prošlogodišnji šampion nižeg ranga se nije najbolje snašao u povratničkoj sezoni u okružni fudbal, i uprava je odlučila da izvrši velike promene na svim nivoima. Mladen Prola promovisan je na mestu novog šefa stručnog štaba, a nakon njega su stigla i pojačanja u igračkom kadru. 

Redom su dres Kule zaduživali Aleksandar Ćovin, Janko Kulić, Nemanja Kulić, Bogdan Gačević, Dejan Stojanov, Miljan Đođić i Marko Rovčanin. Pre par sati promovisan je još jedan novi fudbaler, koji se već stavio na raspolaganje treneru Prolu.

Najnovije u nizu pojačanja je Veselin Radović (20) koji se najbolje snalazi na poziciji desnog beka. Reč je o fudbaleru koji se istakao odličnim partijama u dresu Hercegovca iz Gajdobre, i u Vojvođanskoj ligi je postao jedan od najzapaženijih mladih bekova. 

Republika

Foto: FK Kula

U Kuli se veruje u uspešnije proleće

Radović je prošao kompletnu omladinsku školu Hajduka iz Kule, nakon čega je bio član tima iz Gajobre u periodu od godinu i po dana, dok je proteklih šest meseci nastupao za Solunac iz Karađorđeva. 

Radovićevo veliko iskustvo iz viših rangova takmičenja će dosta značiti sastavu Kule u prolećnim bitkama za što bolji plasman u ligi. Pored toga, reč je o mladom fudbaleru koji je željan dokazivanja i napretka, i sigurno je da će dati sve od sebe kako bi se pokazao u što boljem svetlu, a ujedno i da ispuni klupske ciljeve do kraja sezone.

Sastav Kule prvi ligaški meč ove kalendarske godine igra 3. marta kada će dočekati sastav Rusina (Ruski Krstur), prvi duel ova dva tima završen je remijem, rezultatom 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading