OZBILJNO POJAČANJE ZA VISOKE AMBICIJE: Uprava kluba je dovela prekaljenog napadača!

Autor:

Sport

03.01.2024

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast pregovaračima!

OZBILJNO POJAČANJE ZA VISOKE AMBICIJE: Uprava kluba je dovela prekaljenog napadača!

Foto: Privatna arhiva Nenada Brankovića

Igra se u Vojniku poslednje četiri godine Međuopštinska liga Jug, u aktuelnoj sezoni rezultati su i više nego dobri, i klub se nalazi u kombinaciji za potencijalni plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Sastav Sinđelića zimsku pauzu provodi na četvrtoj poziciji, učinak od devet trijumfa, jednog remija i tri poraza bio je dovoljan za bodovni saldo na koti 28. Zaostatak za liderom je trenutno sedam bodova, dok je baraž zona udaljena samo jedan bod, što nam garantuje jako zanimljivu borbu tokom prolećnog dela prvenstva. 

Tim iz Vojnika ima drugu najbolju odbranu u ligi (13 primljenih golova), ali je po broju postignutih golova tek na šestom mestu, pa je osnovni cilj za aktuelni prelazni rok da se ojača navalni deo ekipe, i da se poboljša efikasnost na polovini rivala.

Republika

Foto: Privatna arhiva Nenada Brankovića

Branković prvi novajlija

Prvi novajlija u dresu Sinđelića, za aktuelni prelazni rok je Nenad Branković (37), reč je o iskusnom napadaču koji je proteklih šest meseci branio boje Mladosti iz Krupaje. Branković je u karijeri bio član mnogih klubova, najjači "pečat" ostavio je u redovima Jedinstva iz Paraćina gde je stigao do epiteta najboljeg strelca u poslednjoj deceniji.

Dolazak iskusnog napadača će sigurno dosta značiti mladom timu Sinđelića, u dosadašnjoj karijeri Branković je prošao dosta toga, i svojim znanjem i navikama će biti "učitelj" novim saigračima, pre svega mlađima. 

Po informacijama od čelnih ljudi kluba, kostur ekipe će ostati isti, pored Brankovića "cilja" se i pojačanje u veznom redu, za sada najava po pitanju odlazaka i dalje nema.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading