UOČI ŽREBA: Prednovogodišnje usijanje - oni sanjaju najlepše snove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.12.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li se dogoditi još jedno iznenađenje?

UOČI ŽREBA: Prednovogodišnje usijanje - oni sanjaju najlepše snove!

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Vršca jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na devetoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, isto toliko poraza i šet remija i u nastavku takmičenja pokušaće da obezbede plasman u plej-of, što bi svakako moglo da se smatra velikim uspehom i ostvarenjem zacrtanih ciljeva.

 

Istovremeno vršački crveno-beli su ostvarili sjajne partije u okviru najmasovnijeg klupskog takmičenja. U prve dve runde Kupa Srbije, OFK Vršac napravio dve senzacije eliminisavši članove elitnog ranga.

Prvog dana meseca novembra Vrščani su na svom stadionu savladali lučansku Mladost rezultatom 3:1 golovima Matije Greka, Đorđa Glavinića i Miloša Milivojevića, da bi nešto više od mesec dana kasnije pred crveno-belima oružje položio i kruševački Napredak. Plasman OFK Vršcu u četvrtfinale obezbedio je Miloš Milivojević pogotkom u 66. minutu susreta,

Navdenim ostvarenjem OFK Vršac se plasirao među osam najboljih ekipa u ovosezonskom kup takmičenju gde će biti jedini predstavnik nižih rangova srpskog klupskog fudbala.

Foto: printscreen twitter

Detalj sa kup duela OFK Vršac - Napredak 1:0

 

- OFK Vršac u Kupu Srbije 2023/24:

1. kolo: OFK Vršac (Vršac) - Mladost (Lučani) 3:1 (2:0)

Osmina finala: OFK Vršac (Vršac) - Napredak (Kruševac) 1:0 (0:0)

U ponedeljak 25. decembra Vrščani će saznati i ime protivnika u borbi za plasman u polufinale, a pored prvoligaša sa Gradskog stadiona u Vršcu, među osam najboljih ekipa plasman su obezbedili i beogradski klubovi Crvena zvezda, Partizan, Čukarički i Voždovac, novosadska Vojvodina, Novi Pazar i kragujevački Radnički 1923.

Žreb će biti održan u ponedeljak 25. decembra 2023. godine u 13 časova u prostorijama FSS, Terazije 3/IX, u Beogradu. Izvlačenje će se održati bez prisustva predstavnika klubova. Svi zainteresovani će imati mogućnost da prate uživo izvlačenje parova preko interneta, odnosno Youtube kanala Fudbalskog saveza Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading