LJUBAV PREMA FUDBALU JAČA JE OD SVIH POVREDA: Milošević pravi iskorak u trenerskoj karijeri!

Autor:

Sport

16.12.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za nove izazove.

LJUBAV PREMA FUDBALU JAČA JE OD SVIH POVREDA: Milošević pravi iskorak u trenerskoj karijeri!

Foto: FK Podrinje Mačvanska Mitrovica

Trenutno je aktivna pauza između dva dela prvenstva u gotovo svim niželigaškim klubovima, igrači koriste ovaj period za odmor i moguće transfere, a isto je i sa pojedinim članovima uprave.

Republika

Branko Milošević (23) u toku prethodne nedelje podneo je ostavku na mesto trenera omladinaca Podrinja iz Mačvanske Mitrovice. Reč je o mladom šefu stručnog štaba koji je preuzeo omladinsku selekciju kluba tokom letnjeg perioda, ali je sada došlo vreme za rastanak.

Milošević je kroz igračku karijeru bio član Poletarca iz Laćarka, zatim je nastupao za mlađe kategorije Vojvodine i Spartaka iz Subotice, seniorske minute sakupljao je u Radničkom iz Sremske Mitrovice i u Mačvanskoj Mitrovice, u dresu Podrinja, gde je započeo i trenersku karijeru nakon povrede koja ga je primorala na tu odluku. 

Republika

Foto: FK Podrinje Mačvanska Mitrovica

Milošević napustio Mačvansku Mitrovicu

Sada već bivši šef omladinaca Podrinja karijeru će nastaviti u Sremskoj ligi, od proleća će navijači imati prilike da ga vide kao pomoćnog trenera Budućnosti iz Salaša Noćajskog, koji se takođe takmiči u istom prvenstvu kao i prvi tim Podrinja.

Milošević će na novoj adresi pokušati da se domogne plasmana u viši rang takmičenja, ekipa Budućnosti zimsku pauzu provodi trećoj poziciji sa tri boda zaostatka za liderom, cilj tima iz Salaša Noćajskoj jeste da se nađe na mestu koje vodi u Vojvođansku ligu iz koje je klub ispao leta 2022. godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

17.12.2023 18:14

Bravo decko, mlad, vredan, posten... Puno srece u daljoj karijeri.