ON JE TEODORU DŽEHVEROVIĆ DOVEO DO LUDILA! ''Niže lige'' sa zvezdom Ljukova i Instagrama, život mu promenio Havi Martinez! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija ''Niže lige'' ugostila zvezdu Instagrama i fudbalskog kluba Ljukovo, navijači ludi za Vučkovićem.

ON JE TEODORU DŽEHVEROVIĆ DOVEO DO LUDILA! ''Niže lige'' sa zvezdom Ljukova i Instagrama, život mu promenio Havi Martinez! (VIDEO)

Foto: republika

Ekipa "Nižih liga" posetila je FK Ljukovo, gde smo imali priliku da uradimo priču s Ilijom Vučkovićem, zvezdom tima. Osim što je popularan u klubu za koji igra, kao i među navijačima, on je postao i zvezda društvene mreže Instagram.

Naime, Vučković je prošao sve selekcije u niželigaškim klubovima, a kako kaže, odrekao se svega zbog najveće ljubavi - fudbala. Na društvenim mrežama izražava sebe i trudi se da se pridžava načina života svog idola Zlatana Ibrahimović - budi svoj, ceni sebe i živi slobodno.

On je istakao da veoma ceni bivšeg fudbalera, da je ranije bio oduševljen njegovim stilom igranja, ali i načinom života. On je neko ko veoma poštuje sebe i nije ga briga šta drugi misle o njemu.

Osim na fudbalskom terenu, Ilija je uspeo da se probije i na društvenim mrežama, prvenstveno na Instagramu, a za to mu je pomogla slika sa Havijem Martinezom. Nakon susreta s njim, život mu se totalno menja i postao je miljenik korisnika društvenih mreža. Želja mu je da posle igračke karijere bude trener, a pre nego što se odluči da okači kopačke o klin, da zaigra u Interu i Ligi šampiona.

Kako je izgledala poseta FK Ljukovo, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će premijerno biti prikazana večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading