NAPREDAK JE VIDLJIV, ALI TEK TREBA DA SE POKAŽE PUN POTENCIJAL: Bulaja i Posavac planiraju još jače proleće!

Autor:

Sport

26.11.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slabiji finiš jesenjeg dela "koštao" je ekipu boljeg plasmana.

NAPREDAK JE VIDLJIV, ALI TEK TREBA DA SE POKAŽE PUN POTENCIJAL: Bulaja i Posavac planiraju još jače proleće!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Pre tačno jedne decenije Posavac se takmičio u zonskog rangu takmičenja, ambicije za ovu sezonu su svima dobro poznate, uprava na čelu sa trenerom Duškom Bulajom ima za cilj da stigne do plasmana u Beogradsku zonu.

Republika

Igrački kadar je ove sezone odlično selektiran, Bulaja je odlučio da sa dosta mladih, ali talentovanih fudbalera napadne sam vrh tabele, i da uz par iskusnijih sklopi mozaik koji će se ravnopravno boriti sa svim timovima u ligi. Posavac će zimsku pauzu provesti na četvrtoj poziciji sa 23 osvojena boda.

U Boljevcima veruju da tokom proleća mogu da nadoknade zaostatak za liderom koji trenutno iznosi četiri boda. Posavac je uspeo da savlada u prvom delu drugoplasiranu Sremčicu, i trećeplasirani Siti Sport klub, dok je od jesenjeg prvaka, Bežanije poražen, ali je prednost što će na proleće pred svojim navijačima ugostiti istu ekipu.

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Mesta za optimizam ima

Izabranici trenera Bulaje igraju uvek na gol više, što je dovelo do toga da ekipa drži drugo mesto po broju postignutih golova, ali su takav pristup "platili" na drugoj strani, sa 20 primljenih. Listu strelaca predvodi Mandarić sa devet golova, dok ga prati Tadić sa jednim manjem. 

Bulaja je za naš portal povodom prvog dela prvenstva kratko poručio:

- Cilj je ulazak u zonu, videli smo da možemo, za kratko vreme smo podigli sve na viši nivo, stigli su dobri igrači koji su uglavnom iz opštine Surčin, dok je samo jedan iz grada. Relativno smo mlad igrački kadar, posle Stojanovića najstariji igrač je 95 godište, dok su svi ostali između 20 i 22 godine. Planiramo da uz par kvalitetnih pojačanja i dobrih zimskih priprema napadnemo sam vrh tabele. 

Tokom zimske pauze gužva u vrhu će biti velika, prva četiri tima se nalaze u razmaku od samo četiri boda, i verovatno će na proleće upravo međusobni dueli vodećih klubova odlučiti o pitanju prvaka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading