PORAZ POLETA U ŠIMANOVCIMA: Hajduk je smanjio zaostatak za liderom novim trijumfom!

Autor:

Sport

06.11.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin nastavlja seriju pobeda.

PORAZ POLETA U ŠIMANOVCIMA: Hajduk je smanjio zaostatak za liderom novim trijumfom!

Foto: FK Hajduk 1932 Šimanovci

U okviru 12. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Hajduka 1932 (Šimanovci), ugostila je sastav Poleta (Nikinci). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije i 23 osvojena boda, dok su gosti imali pet manje i držali su peto mesto u ligi.

Republika

Po veoma hladnom i kišovitom vremenu odigran je meč koji je jednim delom nosio epitet derbija kola. Teren za igru je bio u odličnom stanju, ali su vremenski uslovi otežavali igru igračima na obe strane.

Na isteku sedmog minuta, nakon centaršuta Radomira Savića, lopta nezgodno odskače ispred golmana Mandića, i završava u mreži Poleta, 1:0 za Hajduk. 

Konsolidovali su svoje redove gosti, uspeli su da dođu do kaznenog prostora rivala u par navrata, ali nije bilo konkretne prilike za postizanje gola. Prvo poluvreme završena je minimalnim vođstvom domaćeg sastava.

Drugi deo meča počeo je izmenama na obe strane, u redovima Hajduka su izvršene tri promene, dok su gosti izvršili jednu. Posed je bio na strani gostujućeg tima, prilika je bilo na obe strane, ali su opet uspešniji bili domaći fudbaleri.

Na isteku 67. minuta rezervista Miloš Krstović smestio je loptu u mrežu Poleta, 2:0. Pali su gosti tada psihički dosta, dok su domaći fudbaleri mirno odrađivali posao. Pred sam kraj susreta, u 84. minutu Marko Belić pogađa za konačnih 3:0 u korist Hajduka.

Hajduk 1932 (Šimanovci) - Polet (Nikinci) 3:0 (1:0)

Hajduk 1932: Uzelac, Predragović, Tomić (od 46' Krstović), Belić (od 86' Vojkić), Nikolić, I. Glavonjić, Ivković (od 68' Čavić), Vukić, S. Glavonjić (od 46' Beraković (od 49' Milovanović)), Savić, Petrović

Polet: Mandić, Petković, Cvijanović, D. Petrović, Nešković, Božić, V. Petrović, OBrenović, Damnjanović, Radović, Miletić (od 46' Vidić)

Ovim rezultatom, i usled poraza lidera u Ašanji, ekipa Hajduka je smanjila zaostatak za prvim mestom na sedam bodova, dok je Polet nakon ovog kola spao na sedmu poziciju u ligi.

U sledećem kolu Polet dočekuje OFK Brestač, dok Hajduk gostuje Rudaru iz Vrdnika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading