OMLADINAC GOSTUJE U SARAORCIMA: Rakinčani nakon sedam godina odmeravaju snage sa SASK-om!

Autor:

Sport

21.10.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti ne gube nadu za bolje rezultate.

OMLADINAC GOSTUJE U SARAORCIMA: Rakinčani nakon sedam godina odmeravaju snage sa SASK-om!

Foto: FK SASK Saraorci

Jubilarno 10. kolo Podunvaske okružne lige otvara duel između SASK-a (Saraorci) i Omladinca iz Rakinca, utakmica se igra u subotu, 21. oktobra od 13 časova i 30 minuta.

Domaćini ovog duela su starosedeoci u aktuelnom rangu, jer su ove godine započeli 11. vezanu sezonu, trenutno se ekipa sa osvojenih 17 bodova nalazi na šestoj poziciji na tabeli. Učinak od pet trijumfa uz po dva remija i poraza se može smatrati solidnim, imajući u vidu da je tim već sada gotovo na polovini osvojenih bodova u odnosu na celu prošlu takmičarsku godinu.

SASK je kao domaćin od starta sezone odigrao pet mečeva i tom prilikom je zabeležio tri trijumfa i dva remija, uz gol razliku 13:6. Ekipa se u tom periodu susretala sa timovima koji su u samom vrhu tabele, ali i njima nije dozvolila da odnesu ceo plen sa njihovog terena.

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Najavni poster

Rakinčani gostuju u Saraorcima posle sedam godina, situacija na tabeli sastava iz Rakinca nije sjajna, nakon devet odigranih mečeva upisali su samo tri boda, preko tri remija što je dovoljno za 15. poziciju na tabeli. 

Stručni štab Omladinca je pred ovaj meč za naš portal poručio:

- Ovog vikenda gostujemo veoma kvalitetnom sastavu SASK-a, verujemo da možemo da pružimo kvalitetnu igru i da ostvarimo pozitivan rezultat na ovom gostovanju. Pozivamo ljubitelje fudbala da dođu u Saraorce i podrže naše momke u osvajanju preko potrebnih bodova. 

U dosadašnjoj istoriji, ova dva tima su snage odmerila četiri puta, jednom je SASK slavio, dok je u tri navrata bio nerešen rezultat. Poslednja dva meča odigrana u Saraorcima završena su identičnim rezultatom 2:2.

SASK (Saraorci) - Omladinac (Rakinac)

Subota, 21. oktobar od 13.30

Teren u Saraorcima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading