VELIKO SRCE DECE SRBIJE: Ekipa GFK Dubočice u okviru "Dečije nedelje" obilazi leskovačke osnovne škole!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.10.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako postupa društveno odgovorna organizacija.

VELIKO SRCE DECE SRBIJE: Ekipa GFK Dubočice u okviru "Dečije nedelje" obilazi leskovačke osnovne škole!

Foto: GFK Dubočica

Izgradnjom novog sportskog objekta u Leskovcu, čini se da fudbalski sport u ovom gradu doživljava pravu ekspanziju.

Ekipa GFK Dubočice u aktuelnoj sezoni takmiči se u okviru Prve lige Srbije, a rezultati prvog tima, tek se očekuju, ali ono što može predstavljati zalog za budućnost, upravo je u toku.

Naime, u okviru "Dečije nedelje" predstavnici leskovačkog fudbalskog kluba obićiće tri Osnovne škole u ovom gradu i pokušaće mališanima da bliže predstave fudbalsku igru.

Tim povodom javnosti se saopštenjem obratio i leskovački klub:

- GFK Dubocica će sa osećajem društveno odgovorne organizacije, koja u svojoj omladinskoj školi ima preko 250 deteta u svim selekcijama, u "Dečijoj nedelji" gostovati u:

OŠ "Svetozar Marković" 04.10. od 10h
OŠ "Josif Kostić" 05.10. od 09:30h
OŠ "Vožd Karađorđe" 06.10. od 09h

i tom prilikom deci od I do IV razreda približiti fudbalske veštine i kulturu ponašanja - stoji u klupskom saopštenju, a zatim se dodaje:

 

- Druženje će se nastaviti u nedelju na utakmici koju naš seniorski tim igra protiv OFK Vrsac iz istoimenog grada u okvoru 11.kola Mozzartbet Prve lige Srbije, kada ćemo otvoriti kapije severne tribine za svu decu osnovnih skola iz Leskovca.

Da podsetimo, ekipu leskovačke GFK Dubočice u nedelju 8. oktobra očekuje duel protiv OFK Vršca i biće to lepa prilika da domaćin stigne do prvog trijumfa nakon punih mesec i po dana takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading