DERBI KOLA: Dva najbolja napada u ligi se sastaju na terenu u Jovanovcu!

Autor:

Sport

28.09.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel koji garantuje golove.

DERBI KOLA: Dva najbolja napada u ligi se sastaju na terenu u Jovanovcu!

Foto: facebook.com

U okviru osmog kola Nišavske okružne lige ekipa Sloge iz Jovanovca ugostiće sastav Rudara iz Aleksinačkih Rudnika

Domaćin nedeljnog duela, sastav Sloge odlično je odradio prelazni rok početkom godine, a isto je ponovio i tokom leta, i sada klub "bere plodove" odličnog rada za transfer pijacu. Trenutno se tim iz Jovanovca nalazi na deobi treće pozicije sa samo jednim bodom zaostatka u odnosu na vodeći dvojac.

Odlično igra tim Sloge od starta sezone, učinak od četiri trijumfa uz po jedan poraz i remi je svakako zadovoljavajući, ali se u ekipi teži da se napadne sam vrh tabele i da se izbori plasman u viši rang. U prošlom kolu tim iz Jovanovca je gostovao prošlogodišnjem zonašu, i tom prilikom je upisao prvi poraz u prvenstvu (4:1).

Iz redova Sloge su povodom nedeljnog meča poručili:

- Pakleni raspored, još jedan derbi kola i susret dve najefikasnije ekipe po broju postignutih golova u ligi. Dakle sudar dva najefikasnija napada u dosadašnjem delu prvenstva i lidera do prošlog kola. Rudar kao glavni kandidat za plasman u veći rang takmičenja i mi koji ćemo pokušati da odbranimo domaći teren i pružimo otpor ekipi sa Rudnika. Verujemo svima interesantan meč i meč koji bi trebao da privuče veliku pažnju publike i svih simpatizera ove lepe igre. Očekujemo podršku naših navijača i sipmatizera, dođite podržite nas budite nas 12-ti igrač i naš vetar u leđa! Dobro došli u Jovanovac.

Republika

Foto: FK Sloga 1980 Jovanovac

Ekipa Sloge

Nedeljni gost u Jovanovcu, prošlogodišnji član Opštinske lige Aleksinac je sa velikim ambicijama ušao u viši rang, i spreman je da se bori za drugu uzastopnu promociju. Odlično stoji sastav Rudara trenutno na tabeli, sa 17 osvojenih bodova deli prvo mesto u prvenstvu, i jako je dominantan što se tiče postignutih golova (35).

Sastav iz Aleksinačkog Rudnika je u dosadašnjem toku sezone išao na četiri gostovanja, tom prilikom je zabeležio učinak od tri trijumfa i jednog remija, uz 18 postignutih golova i samo jedan primljen.

Sloga (Jovanovac) - Rudar (Aleksinački Rudnik)

Nedelja, 1. oktobar od 15 časova

Teren u Jovanovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading