SELEKTOR GORAN JANKOVIĆ GOST "NIŽIH LIGA": Među amaterima se kriju fudbaleri za A tim Srbije

Autor:

Sport

18.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep i zanimljiv fudbal ne igraju samo profesionalci u velikim klubovima. Ne igraju ga samo ni niželigaške ekipe o kojima svakog petka govori emisija "Niže lige", već i amateri. Upravo je gost najnovije emisije, koja se emituje večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news, bio čovek koji mnogo zna o amaterskom fudbalu - Goran Janković, selektor amaterske reprezentacije FS Beograda.

SELEKTOR GORAN JANKOVIĆ GOST "NIŽIH LIGA": Među amaterima se kriju fudbaleri za A tim Srbije

Foto: Republika

Otkrio nam je naš sagovornik kako su njegovi izabranici nedavno osvojili srebro na UEFA regionalnom kupu u Španiji, koji ima značaj kao Evropsko prvenstvo. Njegova ekipa bila je najmlađa na turniru, ali su verovali u uspeh i imali veliku želju da uspeju. Zato su i ostali bez zlata jer su, neiskusno, sagoreli od želje u finalu. Pričao nam je i kako se tim pred svaki meč motivisao, pre svega pozdravom "Za koga? Za Srbiju".

Janković je ponosno konstatovao da su njegovi izabranici ponos naše zemlje, da su se ponašali kao profesionalci, te da veruje da u timu ima fudbalera koji mogu stići i do A selekcije Srbije. Pričao je gost "Nižih liga" i o našoj ligi, za koju kaže da je sve bolja. Njegove ambicije su da nastavi s usavršavanjem, da postane trener nekog kluba u Prvoj ligi ili Superligi. Međutim, posla selektora amaterske reprezentacije se ne odriče jer veruje da će na sledećem takmičenju moći da osvoje zlato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading