NEZABELEŽENO U SRPSKOM FUDBALU: Po ugledu na najveće svetske klubove - rukovodstvo je objavilo tačnu satnicu svih mečeva u sezoni 2023/24!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je navijačima dostavio sve neophodne informacije.

NEZABELEŽENO U SRPSKOM FUDBALU: Po ugledu na najveće svetske klubove - rukovodstvo je objavilo tačnu satnicu svih mečeva u sezoni 2023/24!

Foto: FK Dinamo 1945 Pančevo

Pančevački Dinamo 1945, novu sezonu u okviru Srpske lige Vojvodina, nije započeo na način kakvom su se pristalice nadale. U premijernom duelu na stadionu u gradu na obalama Tamiša, "dizelka" je ubedljivo poražena od 1. maja iz Rume rezultatom 1:4.

I pored navedenog potpuno je jsno da će veliki broj ljubitelja fudbala tokom aktuelne sezone prisustvovati mečevima Dinama 1945, a u tom cilju klub je izdao važno saopštenje koje će u mnogome značiti pristalicama kluba.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Fudbalski klub Dinamo1945 obaveštava sve ljubitelje fudbala u Pančevu i okolini, kao i navijače, da će sve svoje utakmice u sezoni 2023/24 kao domaćin igrati nedeljom od 11 časova. Nedeljom u 11 časova svi na Gradski stadion.

Foto: FK Dinamo 1945 Pančevo

Svi putevi vode na stadion "Blagoje Moša Marjanović"

 

Kada je reč o nastavku takmičenja u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog fudbala, Dinamo 1945 predstojećeg vijenda gostuje u Inđiji gde će se sastati sa ekipom Železničara, a naredni meč u Pančevu biće odigran 27, avgusta kada će u gradu na obalama Tamiša gostovati Omladinac iz Novi Banovaca.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading