JOŠ JEDAN SPORTSKI OBJEKAT SE NAŠAO NA PUTU RAZORNOG NEVREMENA: Šteta je OGROMNA! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stižu nove stravične slike razornog nevremena.

JOŠ JEDAN SPORTSKI OBJEKAT SE NAŠAO NA PUTU RAZORNOG NEVREMENA: Šteta je OGROMNA! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/_.ofkbackafp_

Pre samo par dana olujno nevreme je nanelo velika oštećenja na sportskim objektima u Sremskim Mihaljevcima, Trbušanima i Noćaju, a nova prirodna kataklizma koja je zahvatila Srbiju u petak 21. jula, donela je nove stravične slike.

 

Ovoga puta na meti nove superćelijske oluje našao se stadion "Slavko Maletin Vava", dom fudbalera OFK Bačke iz Bačke Palanke.

Vetar je odneo deo krovne konstrukcije sa upravne zgrade, čupao je drveće u okviru kompleksa stadiona, a na osnovu dostupnih fotografija koje je objavila Instagram stranica  "_.ofkbackafp_" vidi se da je veliki deo stadionskog mobilijara razbacan na sve strane.

 

Kada je reč o sportskom aspektu, OFK Bačka iz Bačke Palanke, nekadašnji član superligaškog karavana, prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Vojvodina okončala je na 13. poziciji, a svi na stadionu "Salvko Maltin Vava" nadaju se da će predstojeća takmičarska godina doneti bolja ostvarenja kluba i da će ekipa u dogledno vreme ponovo postati deo srpske klupske fudbalske elite.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading