PAUZA JE GOTOVA: Plavo-beli šampioni iz Rakinca kreću u pohod na nove pobede!

Autor:

Sport

08.07.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rane pripreme za nova iskušenja u višem rangu.

PAUZA JE GOTOVA: Plavo-beli šampioni iz Rakinca kreću u pohod na nove pobede!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Posle šest godina u opštinskom rangu, ekipa iz Rakinca se vraća u Podunavsku okružnu ligu.

Republika

Tim Omladinca je u nedavno završenom prvenstvu Opštinske lige Velika Plana prvi prošao kroz cilj. Učinak od osam trijumfa, uz po jedan remi i poraz bio je dovoljan za transport pehara u klupske vitrine. Derbi susret sa Slogom iz Miloševca je u poslednjem kolu šampionata odlučio vlasnika pehara, tada je šampion pred svojim navijačima slavio minimalnu pobedu vrednu plasmana u viši rang.

Uprava kluba želi da se što bolje igrački kadar pripremi za novu sezonu, i iz tog razloga pripreme su krenule još 18. juna, tada je odigrna prijateljska utakmica u Miraševcu protiv sastava Crvene zvezde. Tim iz Rakinca je upisao minimalni trijumf, i tako je otvorio period priprema za predstojeće prvenstvo.

Naredna prijateljska utakmica Omladinca na programu je 9. jula, na stadionu "Široki potok" u Rakincu gde će od 18 časova gostovati osvajač Kupa Rača za 2023 godinu, sastav Napretka iz Malog Krčamara.

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Teren stadiona "Široki potok"

Stručni štab Omladinca je povodom aktuelnih priprema za predstojeću sezonu poručio:

- U veoma dobrom raspoloženju, koje svakim treningom i utakmicom sve više raste smo ušli u pripremni period. Spremni smo za nove izazove koji nas očekuju i ciljeve koje smo postavili za narednu sezonu u Podunavskoj okružnoj ligi. Krasi nas kvalitetan timski duh i mentalna snaga, koje nadograđujemo svakim narednim danom.Uspeh nije kratka trka, već pobeda rešenosti, usmerenosti i upornosti. Sve je izvodljivo onda kada znamo šta smo spremni da postignemo i idemo ka tome bez odustajanja. Vizija šampiona je tu, u svaku utakmicu ulazimo sa stavom šampiona kao da je borba za naslov prvaka lige. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju na naš stadion da pruže podršku našim igračima.

Plavo-beli koriste prijateljske utakmice za ugiravanje igračkog kadra, a tokom istih se vrši i proba novajlija koji su u planu da ojačaju ekipu za izazove u okružnom rangu.

Omladinac (Rakinac) - Napredak (Mali Krčmar)

Nedelja, 9. jul od 18 časova

Stadion "Široki potok"

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading