PROMENE SU BILE NEMINOVNE: Oglasio se predsednik kluba povodom novih dešavanja!

Autor:

Sport

29.06.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona je prilika za ostavrenje ciljeva.

PROMENE SU BILE NEMINOVNE: Oglasio se predsednik kluba povodom novih dešavanja!

Foto: FK Šušnjar

Potez koji može da se okarakteriše kao zaključak da su ambicije u nedavno završenoj sezoni bile mnogo veće od postignutih. 

Republika

Fudbalski klub Šušnjar je takmičarsku 2022/2023. godinu u Beogradskoj zoni započeo sa najvišim mogućim ambicijama, tim je posle devet odigranih kola i dalje bio bez poraza, i do tada je zabeležen učinak od sedam trijumfa i dva remija. U tom trenutku ekipa je bila jedini sastav u ligi koji i dalje ne zna za neuspeh. 

U 10. kolu na svom stadionu ekipa je ugostila tadašnjeg fenjeraša, sastav Crvene zvezde (MML) i tada je na iznenađenje mnogih upisan prvi poraz, gosti su slavili rezultatom 2:1. Nakon toga su zabeležan još dva meča bez osvojenih bodova, što je u velikoj meri uticalo na stanje na tabeli. U prolećni deo šampionata Šušnjar je ušao sa ciljem da se nastavi pohod ka mestu koje vodi u viši rang, ali im to na kraju nije pošlo za rukom.

I pored najvećeg broja osvojenih bodova u toku prolećnog dela, ekipa Šušnjara je prvenstvo završila na trećoj poziciji, sa četiri boda zaostatka za mestom koje vodi u Srpsku ligu Beograd. Nakon završene sezone i analize proteklog perioda, u klubu su izvršene određene promene.

Republika

Foto: FK Šušnjar

Plasman u viši rang je izmakao za dlaku

Predsednik kluba, Dušan Šuka je obavestio javnost da je dosadašnja uprava kluba raspuštena i da će FK Šušnjar u novu sezonu ući sa novim članovima uprave. Tom prilikom je dodao da će dalji koraci kluba i novi članovi uprave će biti blagovremeno predstavljeni, već sada su jasno istaknute ambicije za sledeću takmičarsku sezonu, a to je prvo mesto i plasman u viši rang. Izražena je i zahvalnost navijačima da podršci i upućen je poziv da nastave da veruju u klub i njegove ambicije.

Najnovija dešavanja u redovima FK Šušnjar nam pokazuju da je pred klubom leto velikih promena, od informacija koje su stigle do nas već dva igrača su razdužila opremu kluba. Rastko Sofrenić i Uroš Mitrović su već promovisani na novoj adresi, oni će u narednom periodu braniti boje Šumadije iz Šopića. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading