MLADI FUDBALSKI STRUČNJAK NA KLUPI RADNIČKOG: Zrenjaninci u novu sezonu ulaze sa novim šefom stručnog štaba!

Autor:

Sport

21.06.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će Raukoviću biti prvi trenerski posao u seniorskoj kategoriji.

MLADI FUDBALSKI STRUČNJAK NA KLUPI RADNIČKOG: Zrenjaninci u novu sezonu ulaze sa novim šefom stručnog štaba!

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Sezonu na klupi tima započeo je jedan trener, završio je drugi, a pripreme za sledeću takmičarsku godinu će ekipa krenuti pod vođstvom novog šefa stručnog štaba.

Republika

Radnički iz Zrenjanina se već sedam godina takmiči u Srpskoj ligi Vojvodina, ali nikada nije bio toliko blizu silaska u niži rang, kao u nedavno završenoj sezoni. Tokom prvog dela prvenstva bodovni saldo ekipe je bio "samo" na koti devet, pa je došlo do promene šefa stručnog štaba.

Nakon šest i po godina Predrag Kandić je odlučio da je vreme da se povuče sa mesta trenera i da "šok terapijom" ekipa pokuša da zadrži srpskoligaški status tokom prolećnog dela prvenstva, tada je na "užarenu" klupu stigao Marko Guteša. Pod vođstvom Guteše, Radnički je uspeo da zabeleži za samo jedan bod bolji učinak u odnosu na prvi deo šampionata, ali je to bilo dovoljno za opstanak u ligi.

Uprava kluba je na kraju sezone odlučila da u novu sezonu uđe sa novim šefom stručnog štaba, i odluka je pala da to bude Zdravko Rauković. Reč je mladom treneru koji je radio u mlađim kategorijama Grafičara i Čukaričkog, ovo će Zdravku biti debitantski posao u seniorskom fudbalu.

Republika

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Zdravko Rauković na promociji

Zdravko je sa upravom kluba dogovorio start priprema, koji je zakazan za 3. jul, jedan od ciljeva je za sledeću sezonu je svakako da se klub stabilizuje, i da ne dolazi u situaciju da se bori za opstanak u ligi. Ukoliko se ukaže prilika za najviši mogući plasman, Radnički je sigurno neće olako propustiti.

Uprava kluba se tokom predstavljanja novog trenera, zahvalila Marko Guteši na svemu učinjenom u proteklih šest meseci, i što je pre svega zadržao tim u Srpskoj ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading