USLEDILA JE HITNA REAKCIJA: Nakon punih šest i po godina klub ima novog trenera! Može li iskusni stručnjak da dovede zrenjaninski tim do mirne luke?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, rukovodstvo kluba brzo je reagovalo.

USLEDILA JE HITNA REAKCIJA: Nakon punih šest i po godina klub ima novog trenera! Može li iskusni stručnjak da dovede zrenjaninski tim do mirne luke?

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Iza fudbalera zrenjaninskog Radničkog je prilično loša polusezona i čini se da će klub teško uspeti da izbegne najgore i sačuva status vojvođanskog srpskoligaša.

 

Svega dve pobede, tri remija i deset poraza bili su "dovoljni" samo za fenjerašku poziciju u okviru trećeg stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja, a posebno je poražavajuća činjenica da Zrenjaninci na sedam odigranih mečeva na domaćem terenu nisu uspeli da osete slast pobede, zabeleživši svega dva remija rezultatom 0:0 protiv OFK Bačke iz Bačke Palanke i Naftagasa iz Elemira.

Usled svega navedenog, nakon punih šest i po sezona dosadašnji trener Predrag Kandić podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba. Suočeni sa odlaskom prvog trenera, klupsko rukovodstvo brzo je reagovalo i novi trener je već imenovan.

Dirigentsku palicu Radničkog iz Zrenjanina preuzeo je Marko Guteša

Guteša u Zrenjanin stiže iz Begeja iz Žitišta koji se u aktuelnoj sezoni takmiči u okviru Vojvođanske lige Istok, a jesenji deo sezone okončali su na 13. poziciji četvrtog ranga takmičenja.

Foto: Nsfudbal.com

Novo lice na užarenoj klupi zrenjaninskog srpskoligaša

 

Pred Gutešom je veliki posao. Svi se u Zrenjaninu nadaju da predstojeće proleće može biti daleko uspešnije i da će se klub spasiti ispadanja iz ranga takmičenja u kojem egzistira već sedam sezona.

Fudbaleri Radničkog veliko iskušenje imaće već na startu nastavka takmičenja. U prvom kolu prolećnog dela šampionata u Zrenjanin stiže ekipa staropazovačkog Jedinstva, a za Zrenjanince svaki predstojeći susret je kvalifikacioni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading