NA KRILIMA NEMANJE ISAILOVIĆA DO VIŠEG RANGA: Rani gol u drugom poluvremenu je u velikoj meri usmerio meč!

Autor:

Sport

19.06.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rankovac bolji od Petrovca za "dva gola".

NA KRILIMA NEMANJE ISAILOVIĆA DO VIŠEG RANGA: Rani gol u drugom poluvremenu je u velikoj meri usmerio meč!

Foto: FK Rankovac Nakučani

Proteklog vikenda na stadionu "Čiča Sreja" u Pocerskom Pričinoviću odigran je baraž okršaj između Rankovca (Nakučani) i Petrovca 74 (Kujavica), pobednik ovog duela izboriće plasman u Međuopštinsku ligu Pocerina.

Republika

Nominalni domaćin, sastav Rankovca je sezonu u Opštinskoj ligi Šabac - Pocerina završio na drugoj poziciji na tabeli, sa osam bodova zaostatka za liderom, i time je izborio priliku da se kroz baraž plasira u viši rang. Na istoj poziciji, samo u Opštinskoj ligi Vladimirci završio je tim Petrovca 74, takođe sa osam bodova "minusa" u odnosu na šampiona.

Pred oko 350 gledalaca odigran je duel od velike važnosti za oba sastava, cilj je bio svima dobro poznat, trijumf i plasman u viši rang. Samim tim što je meč bio sa visokim ulogom, igrači iz obe ekipe su istu počeli u "grču".

Kako je vreme odmicalo, nešto bolju i konkretniju igru na polovini rivala pokazao je Rankovac, ali i pored toga nije uspeo da zatrese mrežu golmana Lazarevića. 

Najbolju šansu za promenu rezultata u prvom delu meča imao je kapiten domaćih, Marjanović, ali je golman Petrovca bio na visini zadatka.

Republika

Foto: FK Rankovac Nakučani

U Nakučanima će se opet igrati međuopštinski fudbal

Početak nastavka meča doneo je prvu promenu rezultata, Mandić je uputio odličan pas do Rajka Marjanovića kome nije bilo teško da savlada golmana Petrovca, 1:0 za Rankovac.

Krenuli su gosti od tog trenutka dosta ofanzivnije, Petar Lukić je odlučio da izvrši dve izmene, ubrzo nakon toga je izvršio još dve nove, jer se rezultat i dalje nije menjao.

I trener Rankovca je posegao za izmenama, ulazak iskusnih igrača doneo je dodatnu sigurnost na lopti, što je domaćinu i trebalo, imajući u vidu da je imao prednost na svojoj strani.

Igrao se 81. minut kada je nakon odlične kombinacije Isailovića i Šešića lopta stigla do rezerviste, Nikole Alimipića, koji preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora donosi uvećanje vođstva domaćinu, 2:0.

U poslednjih petnaestak minuta meča, gosti su sve karte bacili na napad, pokušali su da dođu do pogotka kojim bi meč uveli u neizvesnu završnicu, ali u tome su ih sprečili odbrambeni igrači Rankovca.

Rankovac (Nakučani) - Petrovac 74 (Kujavica) 2:0 (0:0)

Rankovac: Panić, Jović, Radaković, Mandić, Popović (od 60' B. Šešić), J. Šešić, Milošević (od 89' Jovanović), Ni. Isailović (od 60' Alimpić), R. Marjanović (od 81' Pavlović), Vulović, Ne. Isailović (od 89' N. Marjanović)

Petrovac 74: Lazarević, Stepanović, Radukić (od 54' Bajević), Burnać (od 67' Gajić), Mi. Stanković, M. Aleksić, Makević (od 67' Ma. Stanković), Gligorić (od 57' Ilić), F. Stanković, I. Aleksić, Ninković

Ovim trijumfom ekipa Rankovca izborila je plasman u Međuopštinsku ligu Pocerina, u koju se vraća posle dve godine provedene u nižem rangu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading