SLIKA GOVORI VIŠE OD REČI: Jašunja slavila minimalnu pobedu protiv sastava Turekovca! (FOTO)

Autor:

Sport

19.06.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojilković golom potvrdio titulu najboljeg strelca lige!

SLIKA GOVORI VIŠE OD REČI: Jašunja slavila minimalnu pobedu protiv sastava Turekovca! (FOTO)

Foto: FK Jašunja

U okviru poslednjeg kola Gradske lige Leskovac sastav Jašunje ugostio je ekipu Turekovca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

Republika

Domaći tim je u ovaj duel ušao sa 37 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu sedmog mesta u ligi, gosti su sa četiri boda više držali petu poziciju na tabeli.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga, ali sa nešto ofanzivnijom igrom domaćeg sastava. 

Posle par poluprilika, u 10. minutu Jašunja dolazi do vođstva, Vlada Stojilković postiže gol za 1:0, ovo je napadaču domaćeg tima 26. gol u prvenstvu, i on nosioc titule najboljeg strelca lige.

Do kraja prvog poluvremena blagu terensku inicijativu nisu uspeli da iskoriste domaći igrači, i da još neki put zatresu mrežu golmana Miljkovića.

Na startu nastavka izvršena je jedna izmena u redovima domaćina, druga na meču, jer je već u 25. minutu menjao trener gostiju.

U drugom poluvremenu gosti su krenuli na sve ili ništa, inicijativa je sada bila na njihovoj strani, nizali su prilike na polovini rivala, ali kvalitetnog završnog udarca nije bilo.

Gosti su u 73. minutu zbog drugog žutog kartona Đorđa Miloševića ostali sa 10 igrača u polju, pa je tima "posao" domaćina da zadrži vođstvo dodatno olakšan.

Mreža golmana Bakića je do kraja susreta ostala netaknuta, uspeli su domaći igrači mirnijom završnicom da osiguraju sva tri boda za kraj sezone.

Jašunja - Turekovac 1:0 (1:0)

Jašunja: Bakić, A. Stojilković, Milosavljević, Stojanović, Dimitrijević, Trajković, Cvetković, V. Stojilković, Marinković, Stanković, Milovac (od 46' Nisić)

Turekovac: MIljković, Osmanović, cekić, Marjanović (od 25' Stevanović), Milenković, Cvetanović, Denić, Đ. Milošević, A. Milošević, Živković, Kocić

Oba tima su i posle ovog rezultata ostala na svojim pozicijama na tabeli, Turekovac je sezonu završio kao petoplasirani sastav, dok će ekipa Jašunje na letnju pauzu sa sedmog mesta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading