IGRAČI SLOGE IMAJU ZA ČIME DA ŽALE: Rezervista Pavlović u nadoknadi vremena doneo remi Juhoru! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

19.06.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revanš je na programu u Ćićevcu već u sredu.

IGRAČI SLOGE IMAJU ZA ČIME DA ŽALE: Rezervista Pavlović u nadoknadi vremena doneo remi Juhoru! (FOTO GALERIJA)

Foto: facebook/printscreen/Joca Johan Dimitrijevic

Proteklog vikenda odigran je prvi meč baraža za popunu Zone Zapad u kojem su snage odmerile ekipa Juhor (Glavinci) i sastav Sloge iz Ćićevca. Utakmica je trebala biti odigrana u selu Glavinci, ali je zbog poplava prebačena na SC "Tabanelo" u Jagodini.

Republika

Sastav Juhora je osvojio drugo mesto u Pomoravskoj okružnoj ligi, dok je Sloga na istoj poziciji sezonu završila u Prvoj rasinskoj okružnoj ligi, ova dva tima će se kroz 180 minuta boriti za plasman u zonski rang takmičenja.

I pored toga što je teren za ovaj meč promenjen, igrači su na teren istrčali pred oko 1200 ljubitelja fudbala. Oba tima su igrala nešto defanzivnije od samog starta, jer je ulog bio veliki.

Igrao se osmi minut kada su gosti preko Nemanje Tazića stigli do vođstva, 1:0 za Slogu. Rani gol obično otvori dodatno utakmicu, ali to nije bio slučaj sa ovim baraž duelom.

Do kraja prvog dela igre promene rezultata nije bilo, posed je bio na strani domaćina, dok su gosti ranim vođstvom promenili taktiku za nastavak susreta, te su svoju priliku čekali strpljivo.

Kako se rezultat nije menjao ni posle 15 minuta od starta nastavka, oba trenera su krenula sa promenama u sastavu, kako bi uneli dodatnu svežinu u svoje redove.

Mnogobrojna publika je novu promenu rezultata videla tek pred kraj susreta. Rezervista Aleksandar Pavlović je zahvatio odličan volej, nakon čega je lopta završila u mreži golman Sloge, Plužnikova, 1:1 u 92. minutu.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka promene rezultata nije bilo, može se reći da je remi više po volji domaćina, koji je do istog stigao u nadoknadi vremena. Imali su gosti dve povoljne prilike pri vođstvu od 1:0, da isto dodatno uvećaju, ali im to nije pošlo za nogom. Igrači Juhora su držali loptu u svom posedu, ali nije bilo pravog završnog pasa i realizacije.

Juhor (Glavinci) - Sloga (Ćićevac) 1:1 (0:1)

Juhor: Grujić, Petrović, Maksimović (od 80' Jevtić), Milojević, Vasić, Pavićević (od 57' V. Pavlović), Miladinović (od 80' B. Pavlović), Avramović, Petković, Arifović, Konovalov (od 57' A. Pavlović)

Sloga: Plužnikov, Veljković, Mitić, Miladinović, Radosavljević, Jovanović (od 70' Petrović), Pešić (od 60' Mitrović), Vlajković-Tomić, Tazić, Stolić, Živković (od 55' Popović)

Revanš utakmica zakazana je već za sredu kada će se u istom terminu na stadionu u Ćićevcu sastati Sloga i Juhor.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading