ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE ZA VUKOVIĆA: Reprezentativci amaterske selekcije FS Beograda pevali saigraču! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.06.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Torlaka izbrojao 27 svećica na torti i poželeo dobar plasman u Galiciji.

ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE ZA VUKOVIĆA: Reprezentativci amaterske selekcije FS Beograda pevali saigraču! (VIDEO)

Foto: Lična arhiva Nemanje Vukovića

Amaterska reprezentacija FS Beograda danas putuje u Španiju na Regionalni kup UEFA gde će od 09.do 17. juna da “ukrsti koplja” sa selekcijama: Zlina (Češka), Donje Šleske (Poljska) i Lisabona (Portugal).

Republika

Selektor Janković okupio je igrače u SC FSS u Staroj Pazovi gde su odrađene mini pripreme, a sve u cilju kako bi se igrači što bolje spremili za izazove koji ih očekuju na turniru u Španiji.


Najbolji fudbaleri FS Beograda su pre polaska iznenadili pouzdanog vezistu iz redova Torlaka, Nemanju Vukovića pesmom za 27 rođendan.

Vuković je uživao u trenucima slavlja sa saigračima i stručnim štabom u sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, pre poletanja za Parto i Galiciju. Poželeo je kao i svi što bolji plasman amaterske reprezentacije FS Beograda u Španiji.

 

 


Ekipa našeg portala takođe čestita rođendan Nemanji Vukoviću želi mu dobro zdravlje i fudbalski uspeh u danima pred nama, a vama, dragi pratioci, ostavljamo da uživate u snimku sa lica mesta.

 

 

Vuković je član Torlaka od leta 2020. godine, sa ekipom je uspeo da se izbori za šampionski pehar u Beogradskoj zoni, prošle takmičarske godine, koji je omogućio i nadmetanje ove sezone u Srpskoj ligi Beograd. 

Tim Torlaka je u je prvih deset mečeva srpskoligaškog karavana zabeležio sedam trijumfa, dva remija i jedan poraz i u tom trenutku su držali lidersku poziciju, kasnije je "naletela" promenjiva forma, pa je došlo do pada na tabeli. Ekipa je sezonu završila sa 36 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za deobu osmog mesta, na kojem su se nalazila još čak četiri sastava.

Vezista Torlaka je karijeru započeo u Partizanu, kasnije je branio boje Teleoptika, Zemuna, Radničkog iz Sremske Mitrovice, Dinama iz Pančeva, Feniksa iz Stare Pazove i Crvene Zvezde (MML) odakle je stigao u redove trenutnog beogradskog srpskoligaša.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading