VREME JE ZA ISKORAK: Na "Teatru snova" sanjaju velike snove za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

07.06.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna generacije "Zeke" je po mnogima zrela za najveće domete od početka jeseni!

VREME JE ZA ISKORAK: Na "Teatru snova" sanjaju velike snove za sledeću sezonu!

Foto: FK Zeka Buljubaša

Gotovo dve identične sezone odigrala je ekipa Zeke Buljubaše u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Zapad), čiji je dugogodišnji član.

Republika

Tim iz Ravnja je prošle sezone odigrao jesenji deo prvenstva u promenjivoj formi, dok je od starta nastavka beležio odlične rezultate što je ekipu dovelo do treće pozicije na tabeli, a gotovo ista situacija desila se i ove takmičarske godine.

Završetak prvog dela šampionata nedavno završene sezone, posebno tri vezana poraza na gostovanjima u velikoj meri su koštala ekipu Zeke boljeg plasmana za vreme zimske pauze, koju su proveli na osmoj poziciji na tabeli sa bodovnim saldom na koti 22.

Konsolidovali su u klubu svoje redove za vreme zimske pauze, igrači su zaigrali dosta bolje u nastavku, gde su u toku prolećnog dela zabeležili tri remija, jedan poraz i čak devet trijumfa što je ekipu dovelo do zadovoljavajuće četvrte pozicije u ligi. Posle dve sezone u samom vrhu tabele u Ravnju se spremaju za veće domete, za vreme letnje pauze planirani su radovi na svim poljima.

Pre svega uprava kluba planira radove na renoviranju "Teatra snova", počevši od tribina, ograde i svlačionica, svi ovi infrastrukturni poslovi bi trebali biti završeni do početka sledeće sezone. Ambicije za sledeću takmičarsku godinu su kao i u većini ekipa vezane za budžet i prelazni rok, ukoliko se zadrži trenutni igrački kadar, uz određena pojačnja, sigurno će neki cilj biti napad na pozicije koje vode u viši rang.

Marko Belovuković, kapiten Zeke je za naš portal povodom kraja sezone poručio:

- Prošla je još jedna sezona, može se reći zadovoljavajuća, ostale žal zbog jesenjeg dela prvenstva koji smo odigrali ispod svakog nivoa, i koji nas je "koštao" borbe za pozicije koje daju šansu za viši rang. Povrede i kartoni su nekada u velikoj meri uticale na naš sastav za mečeve, imali smo uspona i padova, ali smo na kraju podigli formi i odigrali na visokom nivou završnicu prvenstva. Mislim da je trenutno generacija "Zeke" sazrela, i da je vreme da se uključimo u borbu za Sremsku ligu sledeće godine. 

Prošle sezone je ekipi Zeke pozicija u baražu izmakla za samo četiri boda, dok je u nedavno završenoj takmičarskoj godini to mesto bilo udaljeno šest bodova. U klubu se nadaju da će "treća sreća" biti od starta jeseni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading