JAKO BITNA POBEDA EKIPE IZ RADENKOVIĆA: Borac je ovog proleća "drugi tim"!

Autor:

Sport

15.05.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rani crveni karton u redovima protivnika je u velikoj meri odlučio dalji tok susreta.

JAKO BITNA POBEDA EKIPE IZ RADENKOVIĆA: Borac je ovog proleća "drugi tim"!

Foto: FK Borac Radenković

U okviru 23. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad), ekipa Borca iz Radenkovića ugostila je sastav Zmaja iz Noćaja, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Sastav iz Radenkovića je u ovaj meč ušao sa 20 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za 11. poziciju na tabeli, dok je ekipa Zmaja sa jednim bodom manje bila na 12. mestu u ligi.

Pred prepunim tribinama na stadionu Budućnosti u Salašu Noćajskom gde ekipa Borca ove sezone igra svoje domaće mečeve, viđene ja jedna jako borbena utakmica, sa dosta šansi na obe strane.

Domaći sastav je bolje ušao u utakmicu, stvorio je nekoliko prilika u prvih pola sata igre ali se mreža golmana gostiju, Marjanovića nije zatresla.

Detalj koji je u velikoj meri uticao na dalji tok susreta je drugi žuti karton kapitenu Zmaja, Stevanu Jelikiću koji je značio da će gosti ostati sa 10 igrača u polju. 

Pokušali su domaći igrači da u poslednjih deset minuta prvog dela igre iskoriste brojačnu nadmoć, ali im to nije pošlo za nogom.

Tokom drugog poluvremena lopta je pretežno bila u nogama igrača Borca, pokušali su gosti brzim promenama poseda i dugim loptama da ugroze gol Čupića, ali su njihovi pokušaji bili bezuspešni.

Trener domaćih, Dane Stanić je izmenama uneo određen promene u igri i to se na kraju isplatilo domaćem sastavu. 

U 80. minutu na centaršut rezerviste Miloša Vladisavljevića, najbolje se snalazi Slobodan Stanisavljević koji loptu šalje u mrežu golmana gostiju, Marjanovića, 1:0. 

Do kraja susreta promene rezultata nije bilo, trener domaćih je ubrzo izvršio još dve izmene i uneo je dodatnu kontrolnu u utakmicu.

Borac (Radenković) - Zmaj (Noćaj) 1:0 (0:0)

Borac: I. Čupić, Đorđić (od 60' Vladisavljević), Milovanović, Jovanović, Jesretić, Rudić, Kostadinović (od 68' S. Čupić), Martinović, Stanisavljević (od 83' Mihailović), Miražić (od 83' Galetić), Petrić

Zmaj: Marjanović, Sinđić, Petrić, Popović, Savić, Marković, Petrović, Grgić, Jelikić, Tojić, Zaskalicki

Novim trijumfom ekipa Borca je nastavila sa odličnim rezultatima ovog proleća, što je dovelo do novog napredovanja na tabeli, sada je tim iz Radenkovića na desetoj poziciji u ligi.

U sledećem kolu Borac gostuje BSK-u iz Bešenova, dok ekipa Zmaja dočekuje sastav Obilića 1933 iz Kukujevaca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading