VINOGRADAR GOSTUJE U RIBARU: Morava želi revanš za ubedljiv poraz iz prvog dela!

Autor:

Sport

13.05.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći tim ima određenu računicu i za napad na baraž poziciju.

VINOGRADAR GOSTUJE U RIBARU: Morava želi revanš za ubedljiv poraz iz prvog dela!

Foto: FK Vinogradar Crkvenac

U okviru 25. kola Međuopštinske lige Sever ekipa Morave iz Ribara ugostiće sastav Vinogradara iz Crkvenca, utakmica se igra u nedelju, 14. maja od 17 časova. 

Republika

Domaćin predstojećeg susreta trenutno sa učinkom od osam trijumfa, isto toliko poraza i tri remija zauzima petu poziciju na tabeli sa 27 osvojenih bodova uz meč manje u odnosu na četvrtoplasiranu Slobodu koja ima i osam bodova više. Sastav Morave se trenutno nalazi u seriji od tri meča u kojima su od maksimalnih devet, osvojili sedam bodova.

Na domaćem terenu Morava igra dosta bolje nego u gostima, na devet odigranih mečeva imaju učinak od pet trijumfa, uz dve podele bodova i isto toliko poraza. Na poslednje četiri utakmice pred svojim navijačima imaju 10 osvojenih bodova.

Matematika za osvajanje trećeg mesta i dalje postoji, rezultati u prolećnom delu sezone u velikoj meri doprinose optimizmu i redovima sastava iz Ribara i ova utakmica će im dobro doći kao test da vide gde se trenutno nalazi Morava. 

U nedelju će na stadionu Morave u Ribaru gostovati trenutni lider na tabeli i verovatno novi član Pomoravske okružne lige, sastav Vinogradara. Tim iz Crkvenca je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 15 trijumfa, jedan remi i tri poraza, u odnosu na drugoplasirani GFK Strelište imaju šest bodova prednosti.

Trenutni lider je na dosadašnjih devet gostovanja zabeležio sedam trijumfa i dva poraza, sa poslednjeg "izleta" igrači Vinogradara su se vratili bez bodova jer ih je savladao Sinđelić iz Grabovca rezultatom 4:2.

U nedelju će u Ribaru gostovati najbolji napad u ligi, koji je mrežu protivničkog golmana zatresao 55 puta, a takođe ista ekipa je i nosilac titule trenutno najbolje odbrane sa samo 20 primljenih pogodaka. 

Iz redova Vinogradara su povodom nedeljnog meča poručili:

- Domaća ekipa će u ovaj susret ući veoma motivisana iz dva razloga, prvo je što nemaju pobedu protiv nas od našeg povratka u MFL Sever, gde smo im u tri utakmice naneli isto toliko poraza. Drugi razlog je i dalje nada da se domognu treće pozicije i baraža za popunu višeg ranga. Sve navedeno govori da naš tim očekuje preteška utakmica u nedelju. 

Prvi duel ova dva tima igran u Crkvencu završen je pobedom Vinogradara rezultatom 9:0.

Morava (Ribare) - Vinogradar (Crkvenac)

Nedelja, 14. maj od 17 časova

Teren Morave u Ribaru

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading